Anas Ouahim maakte eerder dit seizoen in de uitwedstrijd tegen AZ de 1-1. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Anas Ouahim maakte eerder dit seizoen in de uitwedstrijd tegen AZ de 1-1. (Foto: Michael Bulder/NES Images) Foto: Nesimages/Michael Bulder

Drukke week voor voetballers Heracles

Sport

Almelo - De voetballers van Heracles hebben het druk deze week. De derby tegen FC Twente in Enschede wordt woensdag 3 april gevolgd door een thuiswedstrijd tegen AZ, de nummer 4 van de eredivisie. Heracles - AZ begint om 18.45 uur.
Op 28 september van het vorige jaar eindigde AZ - Heracles in 1-1 met doelpunten van Vangelis Pavlidis en Anas Ouahim. Ouahim is inmiddels vertrokken bij Heracles.
Op zaterdag 6 april wacht Heracles een uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd op Spangen begint om 16.30 uur. Sparta gaat voor een plek bij de eerste negen en de play-offs voor de Conference Leafue. Eerder dit seizoen, begin december, verloor Heracles thuis in Erve Asito van Sparta met 0-1. Joshua Kitolano was de matchwinner voor Sparta. Doelman Nick Olij stond een treffer van Heracles in de weg.
Heracles heeft na de wedstrijd tegen Sparta nog vijf wedstrijden voor de boeg. In speelronde 30 komt SC Heerenveen naar Almelo toe. In speelronde 31 gaat Heracles op bezoek bij PEC Zwolle. In speelronde 32 staat Heracles tegen RKC op het programma. In speelronde 33 wacht Heracles een uitwedstrijd, in Rotterdam, tegen Excelsior. Op de laatste speeldag, speelronde 34, heeft Heracles een thuiswedstrijd en komt Fortuna Sittard op bezoek in Erve Asito. .

Afbeelding
Alzheimer Trefpunt houdt een thema-avond over vakantiemogelijkheden 7 uur geleden
Schilderen in de Schöppe.
Schildersclub Janny Dekkers heeft plekje vrij 12 uur geleden
Afbeelding
Almelo Geschiedenis Quiz bij Feijn Lunchen & Lezen 16 uur geleden
De organisatie van het festival Vrienden van Almelo Live.
Eerste editie VVAL met vele koren 17 apr, 13:28
Repareren in de Hagedoorn. (Foto: Geert ten Tusscher)
Naaimachine uit WO II bij de Hagedoorn gerepareerd 17 apr, 07:30
Afbeelding
Beelden van Frieda Waanders te zien in Galerie Herengracht 16 apr, 15:59
Het TEJO-huis krijgt steun van het RP Fonds.
RPF steunt TEJO-huis 16 apr, 13:33
LaWeDaMaDo komt met het toneelstuk 'Zwanenzang'.
LaWeDaMaDo beleeft Zwanenzang 16 apr, 10:41