Anas Ouahim maakte eerder dit seizoen in de uitwedstrijd tegen AZ de 1-1. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Anas Ouahim maakte eerder dit seizoen in de uitwedstrijd tegen AZ de 1-1. (Foto: Michael Bulder/NES Images) Foto: Nesimages/Michael Bulder

Drukke week voor voetballers Heracles

Sport

Almelo - De voetballers van Heracles hebben het druk deze week. De derby tegen FC Twente in Enschede wordt woensdag 3 april gevolgd door een thuiswedstrijd tegen AZ, de nummer 4 van de eredivisie. Heracles - AZ begint om 18.45 uur.
Op 28 september van het vorige jaar eindigde AZ - Heracles in 1-1 met doelpunten van Vangelis Pavlidis en Anas Ouahim. Ouahim is inmiddels vertrokken bij Heracles.
Op zaterdag 6 april wacht Heracles een uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd op Spangen begint om 16.30 uur. Sparta gaat voor een plek bij de eerste negen en de play-offs voor de Conference Leafue. Eerder dit seizoen, begin december, verloor Heracles thuis in Erve Asito van Sparta met 0-1. Joshua Kitolano was de matchwinner voor Sparta. Doelman Nick Olij stond een treffer van Heracles in de weg.
Heracles heeft na de wedstrijd tegen Sparta nog vijf wedstrijden voor de boeg. In speelronde 30 komt SC Heerenveen naar Almelo toe. In speelronde 31 gaat Heracles op bezoek bij PEC Zwolle. In speelronde 32 staat Heracles tegen RKC op het programma. In speelronde 33 wacht Heracles een uitwedstrijd, in Rotterdam, tegen Excelsior. Op de laatste speeldag, speelronde 34, heeft Heracles een thuiswedstrijd en komt Fortuna Sittard op bezoek in Erve Asito. .

Repareren in de Hagedoorn.
Allerhande reparaties in Repair Café de Hagedoorn 22 uur geleden
De Almeloopers zijn klaar voor de Roparun.
Almeloopers in vorm voor de Roparun 15 mei, 09:31
Afbeelding
Open Boerderijdag in Bornerbroek 14 mei, 13:17
Afbeelding
Leerlingen Zone.college krijgen les in vissen 14 mei, 09:25
Vier kunstenaars exposeren in Kunst Punt Almelo bij de elfde expositie.
Expositie in Kunst Punt draait volop 14 mei, 08:30
Afbeelding
Lees de nieuwe editie van Almelo's Weekblad 14 mei, 08:00
René Maarleveld (links) en Rein Vos van Avezathe.
Roeiers Amycus blij met hun locatie 13 mei, 18:01
Eentje van Heracles tegen zes van Excelsior. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles is nog steeds niet veilig 13 mei, 14:33