Woonboulevard Almelo heeft op 12 mei een braderie.
Woonboulevard Almelo heeft op 12 mei een braderie.

Gezellige braderie op Woonboulevard

Uitgaan

Woonboulevard Almelo houdt zondag 12 mei weer een gezellige braderie. Van 11.00 tot 17.00 uur is er volop gezelligheid en moeders worden extra verwend, omdat het Moederdag is.

Almelo - De zomervakantie goed afsluiten? Dat kan zondag 12 mei met de gezellige zondag braderie op Woonboulevard Almelo. De braderie is extra lang, want naast mooie home deco, snuisterijen, sieraden en lekkernijen zijn er ook tweedehandse kramen. Dat wordt dus koopjes jagen!
Omdat het Moederdag is, worden moeders en oma`s extra verwend. In de winkel Kamera Express staat een professionele fotograaf voor hen klaar om gratis een mooie foto te maken. Je krijgt ook een afdruk mee naar huis.
En op het plein lopen immens grote Mascottepoppen rond, waaronder Lady Diva, Mirabel en Queen Bee. Zij delen aan de moeders leuke presentjes uit.
Uiteraard staan deze bekende tv-figuren ook klaar voor een high five en kunnen kinderen gratis geschminkt worden. Het belooft weer een erg gezellige dag te worden. Want het is Lente Sale in alle winkels op Woonboulevard Almelo. Van 50 tot 70 procent discount op onder meer leuke accessoires, meubelen, tuingereedschap en matrassen. Dus zowel op het plein als in de winkels volop winkelplezier!

Maar je kunt ook eerder op Woonboulevard Almelo terecht. Op Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei) staat er een grote Bungee Jump Trampoline op het plein. Hier mag je gratis in.
Je krijgt dus letterlijk de kans om naar de hemel te springen en vervolgens weer veilig af te dalen naar dit leuke woonplein!
Uiteraard onder professionele begeleiding, waardoor ouders ook even zonder kinderen rustig inkopen kunnen doen. De winkeliersvereniging op Woonboulevard Almelo vindt het belangrijk dat de entree voor iedereen gratis blijft en kinderen, zowel op de braderie als tijdens Hemelvaartsdag op het plein, volop fun kunnen beleven!
Dus wil je de meivakantie leuk afsluiten, kom dan gezellig naar Woonboulevard Almelo!

PlayBack komt naar MFA Eninver.
Spoedcursus Avedan 'De Grote Sprong' 15 uur geleden
Het verhaal van de meester, bij de de HKW.
Expositie in Wierden loopt nog een aantal dagen 17 uur geleden
Afbeelding
Bezoek jongvolwassenen 24 mei, 14:34
Bjorn oude Ophuis van Carpetright Almelo.
Carpetright levert kwaliteit kunstgras 23 mei, 14:27
Een Rembrandtschildertje in actie.
Rembrandtschildertjes gaan exposeren in bieb 23 mei, 11:52
Afbeelding
Oldtimers in Rijssen tijdens de streekmarkt 23 mei, 10:39
Het is weer tijd voor een Open Ateliers Herengracht.
Mini-bioscoop bij Open Ateliers 22 mei, 15:54
Repareren gebeurt bij mooi weer ook buiten.
Allerlei reparaties bij Repair Café in Noaberhoes 22 mei, 14:30