Lorenzo de Jong is als stagiair binnengekomen bij Urenco en is er nu in dienst.
Lorenzo de Jong is als stagiair binnengekomen bij Urenco en is er nu in dienst.

Lorenzo is lid van YPA

Algemeen

Het is mooi wonen en werken in Almelo, zeker ook voor jonge mensen! We stellen graag een Young Professional aan je voor, die lid is het van Young Professionals netwerk in Almelo: de YPA. 

Almelo - Mijn naam is Lorenzo de Jong, ik ben 21 jaar en ik woon in Almelo. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool of gezellig met vrienden een biertje drinken op het terras.
In februari 2020 ben ik begonnen als stagiair bij Urenco. Omdat dit goed is bevallen van beide kanten ben ik daarna in dienst gegaan.
Op dit moment werk ik op twee afdelingen binnen dit mooie bedrijf. Binnen Finance ben ik samen met collega’s verantwoordelijk voor de afhandeling van facturen. Daarnaast doe ik voor de afdeling Maintenance een stuk planning. Twee totaal verschillende afdelingen en daardoor veel afwisseling.

Ik ben samen met twee anderen verantwoordelijk voor de organisatie van bedrijfsbezoeken. Op 28 juni hebben we ons eerste bedrijfsbezoek georganiseerd bij Enrichment Technology, één van de twaalf OHTA (Ontdek Hightech Almelo) bedrijven. We hebben een presentatie en rondleiding gekregen en de middag goed afgesloten met een hapje en drankje.
Ik ben lid geworden van de YPA omdat ik graag mijn netwerk wil verbreden en de andere High Tech bedrijven in Almelo beter wil leren kennen.

Ik ben trots dat ik op zo’n jonge leeftijd sta waar ik nu sta. Veel mensen blijven tot hun 25e studeren. Ik werk al vanaf m’n 19e, ik denk niet dat veel jong volwassen al op hun 19e zo’n mooie, vaste baan hebben.
Mijn ambities zijn om een belangrijk onderdeel van het team te worden en mezelf onmisbaar te maken. En zoveel mogelijk te leren binnen dit prachtige bedrijf.

Ik denk dat ik bijdraag aan Almelo aangezien ik hier woon, werk en mijn sociale leven hier is. Door lid te zijn van YPA krijg ik de kans om ook aan anderen te laten zien dat Almelo een mooie stad is om te werken, leven en plezier te hebben. 

In Almelo heb je alleen al twaalf prachtige Hightech bedrijven. Dus op het gebied van werk heeft Almelo mij meer dan genoeg te bieden. Daarnaast woon ik hier graag en is er in de stad genoeg te doen om naast het werk ook plezier te hebben. 

De stad Almelo heeft veel te bieden op het gebied van werk en recreatie. Er is een groot aanbod aan interessante bedrijven (waaronder Urenco natuurlijk). Het gemoedelijke van deze stad maakt dat je jezelf direct thuis zult voelen in de stad en bij de Ontdek Hightech bedrijven. (www.ontdekhightech.nl).

Afbeelding
Bijeenkomst lotgenoten borstkanker 5 uur geleden
Afbeelding
Tropical Braderie op Woonboulevard Almelo 10 uur geleden
Afbeelding
Symbiose tussen stad en platteland 16 uur geleden
Afbeelding
Bijen-middagen op Erve Peeze 1 jun., 15:19
Afbeelding
Concert de Almelonia's 1 jun., 09:45
Afbeelding
Expositie Hans Hunter en Freddy Hoevers 1 jun., 09:13
Afbeelding
Nieuw elan bij HobNob Festival 31 mei, 13:47
Afbeelding
Defecte naaimachine bij Repair Café de Hagedoorn 31 mei, 10:12