Beter Bed Almelo houdt een Jubileum Sale
Beter Bed Almelo houdt een Jubileum Sale Foto:

Beter Bed Almelo houdt Jubileum Sale

Algemeen

Beter Bed Almelo houdt een Jubileum Sale met voordeel tot wel 50 procent! Ben je toe aan een nieuwe boxspring of ledikant? Kom dan zeker even langs.

Almelo - Bedrijfsleider Dubjên Kleine en zijn team nemen graag alle tijd voor je in het ruim opgezette filiaal. Slapen is belangrijk. Een goede nachtrust zorgt immers voor een goede start van de dag. Beter slapen, is beter leven. En dat verschil merk je absoluut! Gun jezelf een comfortabel nieuw bed, matras of beddengoed en kom snel langs bij Beter Bed Almelo. De Beter Bed slaapadviseurs staan voor je klaar.

Goed slapen
Goed slapen begint bij Beter Bed Almelo. Dankzij het brede assortiment vind je bij Beter Bed altijd iets dat bij jou, en je portemonnee past. De collectie varieert van een uitgebreide outlet tot topmerken als M line en TEMPUR®. “Bij TEMPUR® geven klanten vaak aan dat zij zich gewichtsloos voelen. De matrassen passen zich perfect aan de contouren van jouw lichaam aan”, zegt Dubjên. Na aankoop krijg je uitgebreide garanties en de perfecte service. Zo maakt Beter Bed gezond slapen voor iedereen mogelijk.

Welk bed past bij mij?

Bij Beter Bed Almelo is alle kennis in huis om jou te voorzien van het perfecte bed. Dankzij het ruime assortiment heb je alle keuze en de slaapadviseurs geven je passend advies.
Zoek je een ledikant (compleet met matras en bedbodem) of een boxspring? Bij Beter Bed slaag je altijd.

Waar moet ik op letten?

Bij het kopen van een bed spelen je smaak en voorkeuren een grote rol. Maar er zijn nog veel meer factoren belangrijk als je gaat kijken voor een nieuw bed. Denk aan je lengte, gewicht, slaaphouding, de warmte- en vochthuishouding van het matras, de gevoeligheid van je gewrichten en je voorkeur voor hard of zacht comfort.

Een bed kopen bij Beter Bed

Beter Bed heeft een uitgebreide collectie bedden. Verkrijgbaar in vele stijlen, kleuren en materialen. Je kunt je ledikant eenvoudig vervangen: je matras en bedbodem kun je ‘doorplaatsen’ in een nieuw ledikant. Zo kun je je slaapkamer snel en relatief voordelig aanpassen aan de laatste trends.
De bedden zijn verkrijgbaar in allerlei breedte- en lengtematen en in verschillende instaphoogtes. Ze zijn te voorzien van verschillende typen matrassen en zowel vlakke als elektrisch en hand-verstelbare bedbodems.
Bij soorten bodems kun je denken aan: een lattenbodem schotelbodem, binnen-veringbodem, rolbodem of een combinatie van een latten- en schotelbodem. Met bijmeubelen zoals nachtkasten, commodes, kasten en spiegels creëer je de slaapkamer van je dromen.


Kom gerust langs in de winkel of maak een afspraak via www.beterbed.nl.

Kijk voor openingstijden of bestelmogelijkheden op www.woonboulevardalmelo.nl.

Brian de Keersmaecker in actie. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles blijft in de eredivisie 12 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de veelzijdigheid van polo's 18 uur geleden
Tonnie Frazer en Roel Dragt stoppen bij het SeniorenJournaal
SeniorenJournaal alweer tien jaar oud 19 uur geleden
Meer weten? Kijk op www.ontdekhightechtwente.nl voor meer informatie en updates.
Het hart van hightech wordt groter 18 mei, 12:33
Gerrit Willering (links) en Hendrik Supheert starten een Gitaarcafé in Aadorp.
Het Aahoes krijgt een Gitaarcafé 17 mei, 13:24
JYSK Almelo heeft de perfecte loungeset voor in de tuin.
JYSK heeft de perfecte loungeset 16 mei, 13:19
Repareren in de Hagedoorn.
Allerhande reparaties in Repair Café de Hagedoorn 15 mei, 13:23
De Almeloopers zijn klaar voor de Roparun.
Almeloopers in vorm voor de Roparun 15 mei, 09:31