Gun jezelf een goede nachtrust en kom alvast rondkijken in de beddenzaken op Woonboulevard Almelo.
Gun jezelf een goede nachtrust en kom alvast rondkijken in de beddenzaken op Woonboulevard Almelo.

‘Uitgerust? Gun jezelf dat fijne bed’

Algemeen

Wil je 2023 uitgerust en vol goede moed beginnen? Gun jezelf dan dat fijne bed en die heerlijke matras!

Almelo - Woonboulevard Almelo mag zich in Twente hét woonplein met het ruimste aanbod aan beddenzaken noemen. Wij zetten even de beddenspecialisten op een rijtje.

Waar moet je op letten

Bij het kopen van een bed spelen je smaak en ervaring een belangrijke rol en er zijn nog veel meer factoren die cruciaal zijn in het keuzeproces voor een nieuw bed. Denk aan je lengte, gewicht, slaaphouding, de warmte- en vochthuishouding van het systeem, de gevoeligheid van je gewrichten en je voorkeur voor hard of zacht comfort.

Swiss Sense Almelo

Wil je een nieuw bed, boxspring, matras, topmatras of beddengoed van hoge kwaliteit kopen? Dan ben je bij Swiss Sense aan het juiste adres.

In de Swiss Sense Beddenwinkel op Woonboulevard Almelo staan de slaapadviseurs voor je klaar om je te voorzien van een persoonlijk slaapadvies. Ken je Swiss Sense van vt-wonen? Kom de modelslaapkamers gerust bekijken. Ook de prachtige Royal-boxsprings zijn in deze winkel te bewonderen. Ga uitgebreid proef-liggen zoals je thuis ook slaapt en ontdek wat jij nu écht fijn vindt en wat je wensen en behoeften zijn. Keuze genoeg maar een goede nachtrust begint met een professioneel en persoonlijk advies!

totaalBED Almelo

Bij de ruim opgezette winkel van totaalBED Almelo kun je terecht voor boxsprings, matrassen, ledikanten en stijlvolle kasten, beddengoed en accessoires. De prijzen zijn scherp maar totaalBED staat garant voor kwaliteit. Ook hier zijn de modellen en mogelijkheden divers. Wat dacht je van een elektrische boxspring. Hierdoor kun je optimaal genieten van een bed dat heerlijk zacht is en goed ondersteunt. Waar je met een druk op de knop direct de gewenste houding in kan stellen om lekker te lezen of te netflixen. En wat dacht je van een voetbord met TV-lift! totaalBED is een familiebedrijf en dat is goed te merken aan de informele sfeer. Gastvrijheid, service en deskundigheid staan hier hoog in het vaandel.

Beter Bed

Beter Bed heeft een uitgebreide collectie bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems, bedtextiel en accessoires. Al deze producten zijn verkrijgbaar in diverse merken en in vele stijlen, kleuren, maten en materialen. Of je nu een eigentijdse boxspring of een comfortbed op hoogte wilt. Een matras voor het kinderbed of een vouwbed voor de logeerkamer. Je vindt het bij Beter Bed Almelo. Ook biedt de winkel diverse topmerken waaronder bijvoorbeeld M line en Tempur. M Line matrassen vormen zich bijvoorbeeld naar het lichaam. Door de optimaal drukverlagende eigenschappen slaap je dieper en vaster op een boxspring, bed, bedbodem, kussen of matras van M line. Bovendien kun je gemakkelijk draaien door de uitstekende ondersteuning en word je fris wakker dankzij de goede ventilatie. M line wordt aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten.

JYSK Almelo heeft de perfecte loungeset voor in de tuin.
JYSK heeft de perfecte loungeset 17 uur geleden
Repareren in de Hagedoorn.
Allerhande reparaties in Repair Café de Hagedoorn 15 mei, 13:23
De Almeloopers zijn klaar voor de Roparun.
Almeloopers in vorm voor de Roparun 15 mei, 09:31
Afbeelding
Open Boerderijdag in Bornerbroek 14 mei, 13:17
Afbeelding
Leerlingen Zone.college krijgen les in vissen 14 mei, 09:25
Vier kunstenaars exposeren in Kunst Punt Almelo bij de elfde expositie.
Expositie in Kunst Punt draait volop 14 mei, 08:30
Afbeelding
Lees de nieuwe editie van Almelo's Weekblad 14 mei, 08:00
René Maarleveld (links) en Rein Vos van Avezathe.
Roeiers Amycus blij met hun locatie 13 mei, 18:01