'Wij zien je graag zondag op de Tropical Braderie op Woonboulevard Almelo', aldus Juliette Vrijhoeven. (Foto: Ron van Rutten)
'Wij zien je graag zondag op de Tropical Braderie op Woonboulevard Almelo', aldus Juliette Vrijhoeven. (Foto: Ron van Rutten) Foto: Ron van Rutten

Tropical Braderie op Woonboulevard Almelo

Algemeen

door Juliette Vrijhoeven

Almelo - Kom jij zondag 4 juni ook naar de Tropical Braderie op Woonboulevard Almelo? Het gaat er swingend aan toe! Een geweldige brass band kan niet ontbreken, evenals limbodanseressen, de Steel-pan en de Caribische dansgroep. En vergeet de vele marktkramen en gratis kindervermaak niet! De braderie op Woonboulevard Almelo is zeker een bezoekje waard! Van 12.00 uur tot 17.00 uur is het één groot tropisch feest! Prachtige dames in verenkostuums dansen losjes op opzwepende muziek. Durf je mee te doen? Alleen kijken is uiteraard ook prima, maar de waaghalzen mogen een dansje meedraaien tijdens de leuke limbo-act. Daarnaast zullen enthousiaste braderiehouders hun snuisterijen, deco en lekkere smulkramen aan je presenteren. Zomerkleding, heerlijke geurtjes, kristallen of leuke tassen, er is werkelijk van alles te koop en te beleven. Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten en kunnen kinderen zich vermaken in de zweefvliegtuigjes. Maar ook de gratis Knutselcorner en de Schminkdames zijn weer van de partij! En als de kinderen zich vermaken, vermaken de ouders zich ook! En vergeet ook een bezoekje aan de winkels op Woonboulevard Almelo niet. De afprijsrondes zijn in volle gang! Tot wel 70 procent in sommige winkels, dus pak dat ook nog even mee!

Digitale criminaliteit kost zowel mensen als organisaties jaarlijks veel geld. Gelukkig kunnen we ons goed wapenen tegen onder meer phishing en gijzelsoftware.
Actiedag tegen digitale criminaliteit 9 uur geleden
Afbeelding
Live concert band Greyman in Proeflokaal België 11 uur geleden
Stichting Viadere bestaat uit 16 basisscholen, waarvan 15 in Almelo en 1 in Wierden.
Aandacht voor Viadere 14 uur geleden
Afbeelding
Repair Café in het Noaberhoes goed bezocht 27 mrt, 12:24
Kunst Punt heeft een nieuwe expositie. (Foto: Hubert van Mastrigt)
Tiende expositie in het Kunst Punt Almelo met vier kunstenaars 26 mrt, 12:28
Afbeelding
Ritten met de locomotief op Woonboulevard 26 mrt, 09:43
ZGT scoort met een knuffelberenziekenhuis. (Foto: ZGT)
'Mijn beer is op zijn hoofd gevallen' 26 mrt, 08:30
Emil Hansson in actie in de KKD tegen Willem II. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Hansson en Roosken langer in shirt Heracles 25 mrt, 14:42