Ridders zijn paraat op de braderie op Woonboulevard Almelo..
Ridders zijn paraat op de braderie op Woonboulevard Almelo.. Foto: Keshia Fotografie

Ridders en jonkvrouwen op Woonboulevard Almelo

Uitgaan

Op zondag 7 april wordt er een Middeleeuwse Braderie gehouden op Woonboulevard Almelo. De bijzondere braderie begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur

Almelo - Wil jij terug in de tijd van Robin Hood, ridders en jonkvrouwen? Dit is je kans, want op zondag 7 april vindt er een Middeleeuwse Braderie plaats op Woonboulevard Almelo. Tijdens deze gezellige braderie vol snuisterijtjes, lekkernijen en leuke home-deco vind je op het plein van Woonboulevard Almelo een waar middeleeuws dorpje.

In het middeleeuwse dorpje zijn de mensen met oude ambachten aan het werk en komen ridders voorbij. Ook brengt de troubadour sfeervolle middeleeuwse liederen te gehore. Benieuwd hoe specerijen gemaakt werden in de Middeleeuwen? Schuif aan en doe mee. Of word je liever opgeleid tot ridder? “Echte ridders” leren je zwaardvechten op een afgezet “vechtterrein”.

Tijdens de Middeleeuwse Braderie kan Robin Hood uiteraard niet ontbreken. Openlucht Theater Hertme breng haar middeleeuwse spelers, waaronder de enige echte Robin Hood, op zondag 7 april naar Woonboulevard Almelo. Daar brengt het theatergezelschap, middels karakteristieke types, deze mooie familie-theatershow onder de aandacht. Je kunt kaarten bestellen via www.robinhoodinhertme.nl. Via de vlog die nu online staat op Facebook en Instagram Woonboulevard Almelo worden in totaal twee familiekaarten verloot. Bekijk de vlog en doe mee! En wij verwelkomen je graag zondag 7 april op de Middeleeuwse Braderie.

PlayBack komt naar MFA Eninver.
Spoedcursus Avedan 'De Grote Sprong' 14 uur geleden
Het verhaal van de meester, bij de de HKW.
Expositie in Wierden loopt nog een aantal dagen 17 uur geleden
Afbeelding
Bezoek jongvolwassenen 24 mei, 14:34
Bjorn oude Ophuis van Carpetright Almelo.
Carpetright levert kwaliteit kunstgras 23 mei, 14:27
Een Rembrandtschildertje in actie.
Rembrandtschildertjes gaan exposeren in bieb 23 mei, 11:52
Afbeelding
Oldtimers in Rijssen tijdens de streekmarkt 23 mei, 10:39
Het is weer tijd voor een Open Ateliers Herengracht.
Mini-bioscoop bij Open Ateliers 22 mei, 15:54
Repareren gebeurt bij mooi weer ook buiten.
Allerlei reparaties bij Repair Café in Noaberhoes 22 mei, 14:30