Woonbulevard Almelo houdt zondag 15 oktober een Herfstbraderie.
Woonbulevard Almelo houdt zondag 15 oktober een Herfstbraderie.

Herfstbraderie op Woonboulevard

Algemeen

Zondag 15 oktober wordt er een gezellige Herfstbraderie gehouden op Woonboulevard Almelo. Met professionele kramen, straattheater en volop gratis kidsfun!

Almelo - Een sfeervolle braderie, dat belooft het meer dan te worden aanstaande zondag, 15 oktober op Woonboulevard Almelo.
Dit keer met allemaal nieuwe braderie-kramen! Mooie producten en heerlijk eten!
Kom jij zondag 15 oktober ook tussen 11.00 uur en 17.00 uur naar deze leuke braderie?
Er is ook volop gratis kidsfun en er zijn gratis suikerspinnen!

Dit keer tref je op het plein alleen professionele kramen. Van prachtige home-deco tot warme kleding of mooie geschenken.
De braderie is deze herfsteditie ook extra groot. Zo loopt de braderie helemaal door tot aan de nieuwe winkel “Cube Store”. Onderweg kom je tijdens het rondstruinen allemaal prachtige straattheater typetjes tegen. Denk aan herfst-elfen die liederen zingen, een mooie bosheks of een tovenaar. Of een gigantische reus.
 

Bij de winkel “Speelgoed Boulevard” kunnen de kinderen (zolang de voorraad strekt) gratis een suikerspin krijgen of een mooie ballon uitzoeken bij de ballonnenclown. En op het pleintje voor onder meer “Swiss Sence” bevinden zich wederom heerlijke smulkramen. Een nieuwe chocolade-, snack- of baristokraam zijn toegevoegd aan dit plein.

Daarnaast zijn er veel nieuwe standhouders met erg leuke najaarsproducten. Wanneer je eenmaal doorloopt kom je helemaal op het einde, bij “Cube Store”, een leuk gratis fietsparcours tegen. Daar kunnen kinderen, onder professionele begeleiding, aan deelnemen. Ook kunnen zij meedoen aan een gratis rad van fortuin. Misschien wint jouw kind of kleinkind wel een leuk prijsje!


Zowel van “Speelgoed Boulevard”, “Cube Store” als “Monkey Town” lopen er mooie Mascottes op het plein. Deze grote tijger, lieve draak of ondeugende aap gaan graag met je op de foto!


Wil je zelf een mooie herfstleeuw of boselfje worden? De schminkdames doen hun best om er iets prachtigs van te maken. Ook kun je in de knutselcorner, aan de knutseltafels, met de knutseldames iets creatiefs ontwerpen.
Verder wordt er deze dag twee keer een spannende goochelshow gepresenteerd. Let goed op, want de goochelaar tovert van alles tevoorschijn.


De winkeliers van Woonboulevard Almelo doen deze dag uiteraard volop mee! Zo vind je in de winkels diverse scherpe herfstaanbiedingen en worden de nieuwe najaarscollecties gepresenteerd. Profiteer nu van bijvoorbeeld een extra scherp gekleed vloerkleed of heerlijke kussens, een prachtig dekbedovertrek of een fijne relaxfauteuil.

Deze gezellige familiebraderie wordt van 11.00 uur tot 17.00 uur gehouden. De meeste winkels op het plein zijn vanaf 12.00 uur geopend.
Wij zien je graag zondag 15 oktober op de Braderie van Woonboulevard Almelo, het gezelligste winkelplein van Twente!

PlayBack komt naar MFA Eninver.
Spoedcursus Avedan 'De Grote Sprong' 15 uur geleden
Het verhaal van de meester, bij de de HKW.
Expositie in Wierden loopt nog een aantal dagen 17 uur geleden
Afbeelding
Bezoek jongvolwassenen 24 mei, 14:34
Bjorn oude Ophuis van Carpetright Almelo.
Carpetright levert kwaliteit kunstgras 23 mei, 14:27
Een Rembrandtschildertje in actie.
Rembrandtschildertjes gaan exposeren in bieb 23 mei, 11:52
Afbeelding
Oldtimers in Rijssen tijdens de streekmarkt 23 mei, 10:39
Het is weer tijd voor een Open Ateliers Herengracht.
Mini-bioscoop bij Open Ateliers 22 mei, 15:54
Repareren gebeurt bij mooi weer ook buiten.
Allerlei reparaties bij Repair Café in Noaberhoes 22 mei, 14:30