Een gezellige herfst-braderie op Woonboulevard Almelo op zondag 15 oktober.
Een gezellige herfst-braderie op Woonboulevard Almelo op zondag 15 oktober.

Braderie op Woonboulevard Almelo

Algemeen

Kom jij zondag 15 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur ook naar de sfeervolle herfst-braderie op Woonboulevard Almelo? Op deze braderie staan, voor de winkels, dit keer uitsluitend professionele kramen. Van heerlijke geurzepen, herfstkleding en wintersokken tot chocolade of een warme hap en nog veel meer. De braderie staat volledig in het teken van de herfst. 

Almelo - Ook tijdens deze editie valt er weer van alles te beleven. Tijdens het rondstruinen word je verrast door prachtige theatrale typetjes. Denk aan in blader-kostuum gehulde herfstdames die je toezingen, of het konijn van Ellis in Wonderland, dat rondhuppelt en weinig tijd heeft. Maar ook een herfst heks of ludieke goochelaar zijn aanwezig. Deze goochelaar verzorgt, op een afgezet terrein, een paar mooie goochelshows.

Zolang de voorraad strekt krijg je voor de ingang van Speelgoed Boulevard Almelo een gratis suikerspin! Deze uitgebreide speelgoed-speciaalzaak lanceert haar nieuwe naam en dit wordt gevierd met leuke acties! Daarnaast is er ook een ballonnenclown aanwezig, die op verzoek mooie knutselwerken verzorgt.

Cube Store heeft een Fietsparcours! Cube, het uitgebreide Fiets-Experience Center, zorgt tijdens de braderie ook voor een feestje! Kinderen kunnen, met aanwezige fietsen, een mooi parcours afleggen en middels een prijzenspel een klein presentje winnen. Terwijl de kinderen zich, onder begeleiding, vermaken kunnen de ouders een kijkje nemen in deze ruim opgezette winkel.


Zowel van Speelgoed Boulevard , Cube Store als Monkey Town lopen er mooie mascottes op het plein. Deze grote tijger, lieve draak of ondeugende aap gaan graag met je op de foto!

De schmink- en knutselcorner ontbreekt niet op de herfst-braderie. Wil je zelf een mooie herfstleeuw of boselfje worden? De schminkdames doen hun best om er iets prachtigs van te maken. Ook kun je in de knutselcorner, aan de knutseltafels, met de knutseldames iets creatiefs ontwerpen.

Woonboulevard Almelo heeft dit keer voor uitsluitend professionele kramen gekozen. Verschillende marktwaren, snuisterijen, lekker eten en herfst-gerelateerde artikelen. Ruik bij de zeepjeskraam de winterse geuren van zoethout of dennenappels, of koop bij de sokkenkraam warme wollen sokken. Een lekkere warme trui of jurk, mooie sieraden of een speciaal cadeau voor een feestelijke gelegenheid? Hier vind je het! Deze gezellige familiebraderie is van 11.00 tot 17.00 uur geopend. De meeste winkels op het plein zijn vanaf 12.00 uur geopend. Kom tijdens de braderie ook zeker binnen kijken na de nieuwe najaarscollecties. Want een prachtige vaas, warme kussens of een wollig tapijt geven je huis dat knusse najaar-gevoel. Wij zien je graag zondag 15 oktober op de Braderie van Woonboulevard Almelo, het gezelligste winkelplein van Twente!

PlayBack komt naar MFA Eninver.
Spoedcursus Avedan 'De Grote Sprong' 16 uur geleden
Het verhaal van de meester, bij de de HKW.
Expositie in Wierden loopt nog een aantal dagen 18 uur geleden
Afbeelding
Bezoek jongvolwassenen 24 mei, 14:34
Bjorn oude Ophuis van Carpetright Almelo.
Carpetright levert kwaliteit kunstgras 23 mei, 14:27
Een Rembrandtschildertje in actie.
Rembrandtschildertjes gaan exposeren in bieb 23 mei, 11:52
Afbeelding
Oldtimers in Rijssen tijdens de streekmarkt 23 mei, 10:39
Het is weer tijd voor een Open Ateliers Herengracht.
Mini-bioscoop bij Open Ateliers 22 mei, 15:54
Repareren gebeurt bij mooi weer ook buiten.
Allerlei reparaties bij Repair Café in Noaberhoes 22 mei, 14:30