Justin Hoogma tegen VVV. (Foto: NES Images)
Justin Hoogma tegen VVV. (Foto: NES Images) Foto: Nesimages/Michael Bulder

Justin Hoogma wint met Heracles van FC VVV

Algemeen

Almelo - Justin Hoogma is de aanvoerder van Heracles Almelo. Afgelopen vrijdag won hij met zijn team thuis van FC VVV met 5-3. En dat na de pijnlijke 4-0 nederlaag bij Jong Ajax  ”Als je de wedstrijd ervoor met 4-0 verliest, dan is het goed als je de volgende wedstrijd in elk geval wint. Het was duik verdiend, maar de tegendoelpunten zijn wel een smetje. in de eerste helft hadden we alles onder controle, tot de tegengoal. In de tweede helft begonnen we slecht en was het even wat minder, maar daarna pakten we het weer goed op. We hebben verdiend gewonnen.’’ Ouahim (2x), Laursen, Schoofs en Mokono maakten de goals voor Heracles. Huisman (2-1), Venema (2-2) en De Boer (4-2) scoorden voor VVV. Van extra druk, na de zeperd tegen Jong Ajax, was geen sprake, stelt Hoogma. ‘’Iedere week gaat de druk erop bij ons. We willen promoveren. Er was geen extra druk. Wel revanchegevoelens. Het verschil was dat we nu 1 beter speelden en 2 de tegenstander met alle respect VVV was. Jong Ajax was heel erg goed. Dat lag ook aan ons, maar Ajax had veel kwaliteit op het veld staan.’’

Na het invallen van verdediger Rente speelde Hoogma op de nummer 6 positie. ‘’Op 6 vind ik prima hoor. Ik denk dat ik daar prima kan spelen. Maar mijn beste positie is centrale verdediger.’’