John Lammers is de nieuwe trainer van Heracles Almelo.(Foto:NES Images)
John Lammers is de nieuwe trainer van Heracles Almelo.(Foto:NES Images) Foto: Nesimages/Michael Bulder

John Lammers nieuwe hoofdtrainer van Heracles

Algemeen

Almelo - Heracles Almelo heeft een nieuwe hoofdtrainerL John Lammers. De 58-jarige Lammers tekent een contract voor twee seizoenen met daarin een optie voor nog een seizoen. Lammers was eerder hoofdtrainer bij Excelsior Rotterdam, FC Eindhoven, Jong Vitesse en Esbjerg fB.

Technisch directeur Nico-Jan Hoogma is blij Lammers voor de eerste training te kunnen presenteren: “We hebben alles op alles gezet om een goede hoofdtrainer te vinden die past bij onze technische staf en de doelstellingen van komend seizoen. Dat is gelukt. John staat voor een goede samenwerking met staf en spelersgroep, heeft een behoorlijke trainerservaring in zowel binnen- als buitenland op verschillende niveaus en wil aanvallend voetbal spelen. John is voor ons de meest aangewezen persoon om samen met zijn staf en spelersgroep ons terug te brengen naar de Eredivisie.”

John Lammers stelt dat Heracles in de Eredivisie hoort. “Samen met iedereen die deze mooie club een warm hart toedraagt gaan we er alles aan doen om een terugkeer op het hoogste niveau te bewerkstelligen.” Als speler kwam Lammers, geboren in Tilburg, uit voor Willem II, RKC Waalwijk, VVV-Venlo, SC Toulon, NAC Breda, RBC en hij sloot zijn actieve spelerscarrière af bij Football Kingz in Nieuw-Zeeland.

Afbeelding
Eerste punt Heracles buitenshuis 15 uur geleden
Afbeelding
Sven en Manon officieel gezond lopen-specialist 17 uur geleden
Afbeelding
Almelospeld voor Nol Kok 18 uur geleden
Afbeelding
Kaliber komt met korte cursussen 20 uur geleden
Afbeelding
Informatiemarkt senioren COSBO op de Koornmarkt 24 sep., 09:40
Afbeelding
Twenterand aan kop bij NK Tegelwippen in Twente 23 sep., 18:51
Afbeelding
Toptalenten verbeteren specialistische zorg in ZGT 23 sep., 11:42
Afbeelding
Een passie voor Eagle Claw Kungfu 22 sep., 15:49