De mooiste en grootste kerstboom staat op Woonboulevard Almelo, aldus Juliette Vrijhoeven.
De mooiste en grootste kerstboom staat op Woonboulevard Almelo, aldus Juliette Vrijhoeven.

De mooiste en grootste kerstboom

Algemeen

De mooiste en grootste kerstboom staat op Woonboulevard Almelo! Maak een selfie bij de kerstboom, tag Woonboulevard Almelo. Er is een prijzenpot van 1000 euro te verdelen!

Almelo - “Toch wel de mooiste van Twente! Dat is gewoon waar”, zegt een bezoeker die onder deze mega kerstboom door loopt. Er staan door heel Twente veel kerstbomen, maar geen één is zo opvallend en groot als die van Woonboulevard Almelo!
Een immense kerstboom, waar je in een lichtzee onder door kunt lopen en die ook nog eens alle kleuren van de regenboog laat zien!
Met name op een donderdagkoopavond, wanneer de schemer is gevallen, is deze prachtige boom een echte eyecatcher. Dé plek voor een erg mooie foto! Daarom hebben de winkeliers op Woonboulevard Almelo een te gekke winactie bedacht! Maak alleen, met familie, vriendenclub of bijvoorbeeld voetbalteam een selfie, tag op de plek van doorplaatsing Woonboulevard Almelo (jouw Facebook, Instagram of Tik Tok) en volg op dat kanaal Woonboulevard Almelo. Op die manier maak je kans op een mega bedrag!

Niet alleen het middenplein van deze gezellige meubelboulevard staat compleet in de schijnwerpers. Er is ook een giga grote sneeuwpop te bewonderen, waar je ook door heen kunt lopen. Deze vind je tegenover de beste oliebollenkraam van het oosten! Oliebollenkraam-eigenaar Andy Kamp krijgt iedere dag veel leuke reacties over zijn nieuwe sneeuwpop-buurman.
En wanneer je het plein oprijdt word je verwelkomd door een lichtgevend groot hert. Dit alles tezamen maakt het plein een prachtig winterdecor en een avondwandeling over deze boulevard meer dan waard.

Ook in daglicht zijn deze grote kerstornamenten al opvallend. “Wij zien veel mensen selfies maken en merken dat iedereen erg enthousiast is over ons winterwonderland decor”, zegt winkeliersvoorzitter Lars Elferink. “Daar worden wij als winkeliers erg vrolijk van en daarom hebben wij besloten om aan deze mooie foto`s een winactie te koppelen. Heb jij met je vrienden, kinderen of alleen een mooie foto gemaakt onder of bij één van deze kerstfiguren, dan maak je kans op veel shoptegoed! De mooiste foto wint 500 euro shoptegoed, de tweede prijs is 300 euro shoptegoed en de derde 200 euro shoptegoed, te besteden op Woonboulevard Almelo! Vergeet niet te taggen/ #, want anders weet Woonboulevard Almelo (op Facebook, Instagram of Tik Tok) de foto niet te vinden. Onze Facebookpagina is “Woonboulevard Almelo” en op Instagram # je ons via “woonboulevard_almelo”. Wij zullen zoveel mogelijk foto`s doorplaatsen op onze eigen socialmedia-kanalen, zodat iedereen deze prachtige foto`s kan bewonderen. De winnaars worden in de eerste week van 2024 bekend gemaakt! Nieuwsgierig geworden naar onze mooie kerstboom en overige figuren? Wij zien je graag op Woonboulevard Almelo!”, aldus Lars Elferink.

Meer weten? Kijk op www.ontdekhightechtwente.nl voor meer informatie en updates.
Het hart van hightech wordt groter 11 uur geleden
Gerrit Willering (links) en Hendrik Supheert starten een Gitaarcafé in Aadorp.
Het Aahoes krijgt een Gitaarcafé 17 mei, 13:24
JYSK Almelo heeft de perfecte loungeset voor in de tuin.
JYSK heeft de perfecte loungeset 16 mei, 13:19
Repareren in de Hagedoorn.
Allerhande reparaties in Repair Café de Hagedoorn 15 mei, 13:23
De Almeloopers zijn klaar voor de Roparun.
Almeloopers in vorm voor de Roparun 15 mei, 09:31
Afbeelding
Open Boerderijdag in Bornerbroek 14 mei, 13:17
Afbeelding
Leerlingen Zone.college krijgen les in vissen 14 mei, 09:25
Vier kunstenaars exposeren in Kunst Punt Almelo bij de elfde expositie.
Expositie in Kunst Punt draait volop 14 mei, 08:30