Volop cadeau-ideeën bij Speelgoedboulevard Almelo
Volop cadeau-ideeën bij Speelgoedboulevard Almelo

Sint bezoekt Woonboulevard Almelo

Algemeen

Sinterklaas komt zaterdag 18 november, als alles goed verloopt, aan in Nederland om vervolgens zondag meteen door te reizen naar Woonboulevard Almelo. Daar kunnen kinderen van 14.00 tot 16.00 uur in en voor de winkels met hem en zijn leuke pieten op de foto. Ook delen de pieten kleurplaten uit. Lever de kleurplaten in bij Speelgoedboulevard Almelo en wie weet krijg jij daar 2 december uit handen van Sinterklaas een mooie prijs!

Almelo - Sinterklaas koopt zijn schoencadeautjes onder meer bij Speelgoedboulevard Almelo! De hulppieten hebben al contact gezocht met Speelgoedboulevard Almelo om te vragen wat dé cadeautjes voor in de schoen moeten zijn. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk!

Squishmallows

Ken jij Squishmallows al? Deze superzachte, marshmallow-achtige knuffels zijn enorm populair. De knuffels staan bekend om hun zachte, squishy textuur waardoor ze knijpbaar zijn. Dit maakt ze niet alleen fijn om mee te knuffelen, maar maakt ze ook een goede stressbal. Speelgoedboulevard Almelo heeft deze leuke knuffels in verschillende figuren, denk aan een lief uiltje, een stoere egel, een haai of ananas! Ook zijn er leuke etuis, tassen en kleine miniatuurvarianten. Een erg leuk en populair cadeautje voor in de schoen. Los van dit merk verkoopt Speelgoedboulevard Almelo ook de squeezy banana en andere leuke figuurtjes.

Gezelschapspelletjes

Een cadeau voor de fanatiekeling! In kleine reis-editie niet duur maar altijd handig om mee te nemen in een restaurant of gewoon thuis aan de keukentafel. Denk aan Uno, Boonanza, Twenty one of Dobble. 30 Seconds is hét familiespel! Heb je wat oudere kinderen in huis? Samen lachen en gieren? Speel dan 30 Seconds! Snel! Omschrijf de namen op het kaartje zo, dat je teamgenoten er zoveel mogelijk correct raden. Bij 30 Seconds draait het om snelheid en het zo exact mogelijk omschrijven van begrippen. Pak een kaart van de stapel en probeer de vijf woorden zo juist mogelijk te omschrijven zonder namen te noemen en ‘Klinkt als’ technieken te gebruiken. Maar let op, je hebt maar 30 seconden. Je speelt het spel met minimaal twee teams. Jouw teamgenoten dienen de omschrijvingen te raden. Bij ieder juist antwoord mag je een stap vooruit maken, waarbij je onderweg ook weer in meerdere valkuilen terecht kan komen. Om de beurt wisselt het team van ‘omschrijver’. Wie met zijn team als eerste de finish bereikt door middel van het beantwoorden van vragen wint het gezellige spel 30 Seconds. Voor de kleintjes is het geweldig als Sinterklaas een superheld van tv in de schoen heeft geplaatst. Denk aan Paw Patrol. Van avonturenboek tot rescue-car of alle figuurtjes zelf. Ook dit vind je bij Speelgoedboulevard Almelo, op de bovenverdieping van winkel Woon & Slaap. Sinterklaas hoopt iedereen zondag 19 november te verwelkomen op Woonboulevard Almelo.

Repareren in Repair Café Windmolenbroek.
Rollator en meer spullen gerepareerd in Noaberhoes 4 uur geleden
Acoustrio komt naar België. (Foto: Ed Step)
Boekenmarkt met muziek bij België 7 mei, 14:02
Het Almelo's Overdag Koor kan zeker nog nieuwe zangeressen gebruiken.
'Het vergt best een beetje scholing' 7 mei, 11:53
Afbeelding
Lees de nieuwe editie van Almelo's Weekblad 7 mei, 08:00
Opgave voor de excursies gaat via: windtalmelo@outlook.com.
Natuurhus zorgt voor lezingen en excursies 7 mei, 08:00
Een ontgoochelde Jizz Hornkamp zoekt de fans op. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Ontluisterende nederlaag Heracles 6 mei, 15:06
Afbeelding
Bijzondere warming-up Oald Stars 6 mei, 13:55
 Declan Trezise wint, voor Oded Kogut en Coen Vermeltfoort. (Foto: Herbert Huizer)
Australiër Declan Trezise wint Ronde van Overijssel 6 mei, 13:05