Elke week volop prijzen en shoptegoed te winnen via Facebook en Insta van Woonboulevard Almelo!
Elke week volop prijzen en shoptegoed te winnen via Facebook en Insta van Woonboulevard Almelo!

Prijzen en shoptegoed te winnen

Algemeen

Via Facebook en Insta van Woonboulevard Almelo is er elke week volop prijzen en shoptegoed te winnen. Deze socials ‘volgen’ tijdens de dure feestdagen is zeker de moeite waard!

door Juliette Vrijhoeven/Woonboulevard Almelo

Almelo - Woonboulevard Almelo geeft iedere week op haar socialkanalen prijzen weg! Winnen kan alleen als je Facebook of Instagram van Woonboulevard Almelo volgt. Zeker tijdens deze feestperioden zijn cadeaus, shoptegoed of Heracles-stadionkaarten een erg fijne bijkomstigheid! Zo werden er al pizzarettes, een laptop en een relaxfauteuil verloot. Maar ook kun je iedere week op Woonboulevard Almelo 50 euro shoptegoed winnen!

In de wekelijkse Win-filmpjes wordt door marketeer Juliette een leuk inkijkje gegeven in een winkel op dit gezellige plein. Op deze manier blijf je op de hoogte van de laatste trends en wordt het nieuwe assortiment aan je gepresenteerd! Zo ook bij ‘het Speelgoedboulevard Almelo filmpje’, waarin te zien is wat dé Sinterklaas schoencadeautjes-hits zijn!

Op dit moment loopt er op zowel Facebook als op Instagram van Woonboulevard Almelo een Win-actie. Op beide kanalen kun je 50 euro shoptegoed bij ‘Speelgoed Boulevard Almelo’ winnen. Op de tijdlijn van beide kanalen zie je het filmpje met uitleg. Dus begin maar met ‘volgen’ want meedoen kost niks en er worden geen gegevens opgevraagd.
Na het winnen van deze prijs kun je misschien Sinterklaas in levende lijve een high five geven! Want hij is zondag 26 november en zaterdag 2 december met zijn mooie Pieten op het plein. Sinterklaas-info en informatie over de Sinterklaas-kleurplatenwedstrijd vind je op www.woonboulevardalmelo.nl.

Heracles-fan? Ook thuiswedstrijdkaarten worden op dit moment weggegeven via Woonboulevard Almelo! Heracles-fans die de club willen steunen of opa’s en oma’s die met hun kleinkinderen naar het stadion hopen te gaan, moeten zeker deze socials van Woonboulevard Almelo gaan volgen. In samenwerking met Heracles verloot Woonboulevard Almelo bij thuiswedstrijden 20 x 2 wedstrijdkaarten! Heel veel kans dus dat je een keer gaat winnen! Op dit moment loopt op Instagram de winactie voor de thuiswedstrijd Heracles- Sparta!

Let bij de winacties op de aangekondigde datum waarop de winnaar(s) bekend worden gemaakt. Wij vragen je nooit om een link te volgen en daar gegevens in te vullen. Woonboulevard Almelo heeft enkel als doel om de winkels en het plein onder de aandacht te brengen en via onze socials de gezellige braderieën en andere evenementen bekend te maken! Daarbij vinden de winkeliers het leuk om volgers te belonen met leuke prijzen. Facebook: Woonboulevard Almelo. Insta: woonboulevard_almelo. Alvast namens Woonboulevard Almelo veel succes gewenst!

Repareren in Repair Café Windmolenbroek.
Rollator en meer spullen gerepareerd in Noaberhoes 32 minuten geleden
Acoustrio komt naar België. (Foto: Ed Step)
Boekenmarkt met muziek bij België 22 uur geleden
Het Almelo's Overdag Koor kan zeker nog nieuwe zangeressen gebruiken.
'Het vergt best een beetje scholing' gisteren
Afbeelding
Lees de nieuwe editie van Almelo's Weekblad 7 mei, 08:00
Opgave voor de excursies gaat via: windtalmelo@outlook.com.
Natuurhus zorgt voor lezingen en excursies 7 mei, 08:00
Een ontgoochelde Jizz Hornkamp zoekt de fans op. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Ontluisterende nederlaag Heracles 6 mei, 15:06
Afbeelding
Bijzondere warming-up Oald Stars 6 mei, 13:55
 Declan Trezise wint, voor Oded Kogut en Coen Vermeltfoort. (Foto: Herbert Huizer)
Australiër Declan Trezise wint Ronde van Overijssel 6 mei, 13:05