Shop in Shop XL Store op Woonboulevard Almelo hééft het!
Shop in Shop XL Store op Woonboulevard Almelo hééft het!

De Shop in Shop XL Store hééft het!

Algemeen

De Shop in Shop XL Store op Woonboulevard Almelo hééft het! Er zijn verschillende shops, waaronder zelfs een Spa & Bubbelbad afdeling!

Almelo - Ben je net terug van vakantie en kan jouw huis wel een kleine opfrisbeurt gebruiken? Mis je wat artikelen voor in en om het huis? Of het nu om sportieve kleding, sieraden, speelgoed, geschenkartikelen of accessoires gaat, bij Shop in Shop XL Store op Woonboulevard Almelo ben je aan het juiste adres. Deze uitgebreide store begeeft zich op de bovenverdieping van Woon & Slaap op Woonboulevard Almelo.

Spaweb.nl

Spaweb.nl heeft zich ook gevestigd in Shop in Shop XL Store. Spaweb.nl is zeker een bezoekje waard! Deze ruim opgezette nieuwe shop voorziet in spa`s (zowel nieuwe als tweedehandse), onderhoudsproducten en accessoires. Wil je na het werk lekker tot ontspanning komen of het vakantiegevoel in eigen tuin beleven? Bekijk gerust de website om te zien hoe uitgebreid deze shop is. Spaweb.nl staat voor kwaliteit en topservice. Door kleinschaligheid en persoonlijke aandacht wordt hier, tegen een scherpe prijs en uitstekende service geleverd. Of het nu gaat om de aanschaf van een spa op maat of onderhoud voor filters, hier vind je alle benodigdheden.

Maar er is veel meer te vinden bij Shop in Shop XL Store. Wist je dat… Shop in Shop XL Store meer dan 1000 verschillende artikelen verkoopt?

Na de zomervakantie start het normale leven weer. De schoolartikelen moeten aangeschaft worden en verjaardagen worden weer gepland. Een leuke schooltas, etui of pennenset nodig? Een verjaardagskaart of kinderspeelgoed? Topmerken als Lego, Duplo, LOL of Ty Beanie zijn slechts een onderdeel van de uitgebreide collectie. Profiteer in de laatste vakantiedagen ook van scherpe aanbiedingen!


Home Deco & More

Een kussen, vloerkleed of wanddecoratie kan de woon- of slaapkamer in een handomdraai een frisse look geven. De verschillende home deco shops laten verschillende stijlen zien. Van Ibiza tot landelijk, botanisch of industrieel. Uiteraard worden de laatste trends getoond en geven de verschillende shops genoeg inspiratie.

Huishoudelijke artikelen

Een uitgebreide winkel biedt natuurlijk ook huishoudelijke artikelen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is hier te koop. A-Merken en scherpe stuntartikelen. Denk aan pannensets, glazen, bestek, kopjes of koffiezetapparaten en nog veel meer.

Meerdere zelfstandige ondernemers vormen hier samen een Shop in Shop formule. Al deze gezamenlijke ondernemers bieden je een divers aanbod van geschenk tot aan een compleet interieur.
Ben je benieuwd geworden? Bezoek Shop in Shop XL Store om inspiratie op te doen. Deze uitgebreide winkel is ook op zondagen geopend. Wij zien je graag bij Shop in Shop XL Store.

Brian de Keersmaecker in actie. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles blijft in de eredivisie 2 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de veelzijdigheid van polo's 7 uur geleden
Tonnie Frazer en Roel Dragt stoppen bij het SeniorenJournaal
SeniorenJournaal alweer tien jaar oud 8 uur geleden
Meer weten? Kijk op www.ontdekhightechtwente.nl voor meer informatie en updates.
Het hart van hightech wordt groter 18 mei, 12:33
Gerrit Willering (links) en Hendrik Supheert starten een Gitaarcafé in Aadorp.
Het Aahoes krijgt een Gitaarcafé 17 mei, 13:24
JYSK Almelo heeft de perfecte loungeset voor in de tuin.
JYSK heeft de perfecte loungeset 16 mei, 13:19
Repareren in de Hagedoorn.
Allerhande reparaties in Repair Café de Hagedoorn 15 mei, 13:23
De Almeloopers zijn klaar voor de Roparun.
Almeloopers in vorm voor de Roparun 15 mei, 09:31