Woonboulevard Almelo heeft een Halloween Braderie.
Woonboulevard Almelo heeft een Halloween Braderie. Foto:

Braderie met als thema Halloween

Algemeen

Zondag 5 november wordt er op woonboulevard Almelo een braderie met Halloween thema gehouden. 

Almelo - Zondag 5 november houdt Woonboulevard Almelo de laatste braderie van dit jaar! Woonboulevard Almelo staat bekend om haar gezellige braderieën. Ook deze editie is er weer één om zeker niet over te slaan! De braderie is van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Maar kijk uit… voor eigenaardige braderiebezoekers! Want het thema is Halloween.

Op zondag 5 november zijn zowel de braderie als de winkels op dit leuke woonplein geopend en wordt het griezelig gezellig! Kom jij voor de heerlijke kip, loempia of warme chocolademelk? Of wil je rondstruinen langs alle homedeco, speelgoed en snuisterijkraampjes en een leuke winkel bezoeken? Die heerlijke warme wollen trui of mooie sjaal vindt je tijdens deze gezellige braderie. Ook kun je volop Sinterklaas- en Kerstinspiratie opdoen.

Kijk over je schouder tijdens het shoppen, want op 5 november lopen er ongure typetjes rond op Woonboulevard Almelo. Zo kan het zijn dat je bij een kraam of in een winkel een vampier of zombie tegen het lijf loopt. Vergis je niet in de EHBO, want ook de Horrorzuster is vertegenwoordigd. En ben je benieuwd of deze dag wel goed voor jezelf of je gezin afloopt? De Waarzegster Heks geeft je hier antwoord op. Uiteraard zijn alle figuren “kleine kinderen proof”.

Ook is er een draaimolen. Maar misschien willen de kinderen wel meespoken?

Het professionele Halloween Schmink team van Alida is “grime Halloween” opgeleid. Dit betekent dat zij van ieder kind een waar kunstwerk kunnen maken als het op schminken aankomt. Van ijsprinses tot eng spook en alles wat daar tussen in zit.

Het Knutselteam kan ook tijdens deze gezellige braderie met haar creatieve team niet ontbreken.

Dit keer worden er Halloween maskers geknutseld. Wil jij extra veel glitters of je eigen tekeningen erop? Alles mag, want hier maakt het niet uit of de tafels vies worden, als het eindresultaat maar betoverend mooi is!

Er valt in de wintermaanden ook van alles te beleven op Woonboulevard Almelo. De winkeliers van Woonboulevard Almelo kijken terug op veel mooie braderieën. Thema`s als Circus, Tropical en Theater zijn dit jaar allemaal de revue gepasseerd. En de braderie wordt dit jaar afgesloten met een spannende Halloween Braderie.
Maar ook in de wintermaanden zal er op het leukste woonplein van Twente genoeg te beleven zijn. Denk aan een meet & greet met Sinterklaas, waarbij je mee kunt doen aan een kleurplatenwedstrijd. Of de opening met winactie van de prachtig nieuwe kerstornamenten. Hierover de volgende keer meer.

Wil je dus naar de braderie komen en niet zoeken naar een parkeerplek? De fiets of auto kan ook bij Sporthal IISPA geparkeerd worden. Tot ziens op de braderie van zondag 5 november aanstaande op Woonboulevard Almelo!

Brian de Keersmaecker in actie. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles blijft in de eredivisie 2 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de veelzijdigheid van polo's 7 uur geleden
Tonnie Frazer en Roel Dragt stoppen bij het SeniorenJournaal
SeniorenJournaal alweer tien jaar oud 8 uur geleden
Meer weten? Kijk op www.ontdekhightechtwente.nl voor meer informatie en updates.
Het hart van hightech wordt groter 18 mei, 12:33
Gerrit Willering (links) en Hendrik Supheert starten een Gitaarcafé in Aadorp.
Het Aahoes krijgt een Gitaarcafé 17 mei, 13:24
JYSK Almelo heeft de perfecte loungeset voor in de tuin.
JYSK heeft de perfecte loungeset 16 mei, 13:19
Repareren in de Hagedoorn.
Allerhande reparaties in Repair Café de Hagedoorn 15 mei, 13:23
De Almeloopers zijn klaar voor de Roparun.
Almeloopers in vorm voor de Roparun 15 mei, 09:31