Boxspring Slaapcomfort geeft fikse kortingen en houdt een win-actie.
Boxspring Slaapcomfort geeft fikse kortingen en houdt een win-actie. Foto:

Boxspring Slaapcomfort: fikse korting

Algemeen

Boxspring Slaapcomfort op Woonboulevard Almelo geeft nu tot 70 procent korting op alles! Zie jij in de winkel je droom boxspring staan? Sla dan je slag en profiteer deze zomer!

Almelo - Toe aan heerlijk slaapcomfort? Ga zeker even langs bij Boxspring Slaapcomfort op Woonboulevard Almelo. Ken je dat gevoel, dat je op vakantie beter slaapt dan thuis? In de zomermaanden hebben jij en je partner wellicht meer tijd om eindelijk die fijne boxspring uit te zoeken. Wacht niet tot na de zomer, want juist nu profiteer je bij Boxspring Slaapcomfort op Woonboulevard Almelo van fikse kortingen!

De beste ondersteuning met het juiste slaapcomfort is natuurlijk het belangrijkst, maar bij Boxspring Slaapcomfort blijft het daar niet bij. Je kunt je hele boxspring naar wens laten ontwerpen.

Je bepaalt niet alleen de afmeting van de boxspring maar ook de hoogte en het model van het hoofdbord, eventueel een voetbord en elektrische verstelling. Daarnaast heb je keuze uit meer dan 650 soorten kleurvarianten en materiaalsoorten. Dit in combinatie met 90 dagen slaapgarantie maakt Boxspring Slaapcomfort uniek.
Boxspring Slaapcomfort onderscheidt zich doordat de samengestelde boxspring binnen twee weken na bestelling gratis bij je thuis bezorgd en gemonteerd wordt. Ook neemt het vakkundige team gratis je oude bed retour om gerecycled te worden. De snelle levertijd kan gehanteerd worden, omdat deze hoogwaardige boxsprings in een Nederlandse fabriek gefabriceerd worden.

Boxspring Slaapcomfort staat garant voor ruim opgezette winkels in Twente waar mensen in alle rust rond kunnen kijken. Daarnaast hanteren de adviseurs in de winkel een nuchtere aanpak.

Voor de slaapgarantie van 90 dagen worden geen extra kosten gerekend. Omdat Boxspring Slaapcomfort vertrouwt op haar advies en kwaliteit van de producten hanteren zij een ‘niet goed 100 procent geld terug’ garantie op alles. Daarnaast heb je 5 jaar 100 procent garantie, op toppers 3 jaar en op seniorenbedden met hoog/laag systeem zelfs 10 jaar!

Naast de boxsprings kun je bij Boxspring Slaapcomfort ook uitstekend slagen voor matrassen, toppers (waaronder split toppers), dekbedden, kussens en bedtextiel. Het bedtextiel sluit perfect aan bij de ontworpen boxspring met een ruim assortiment dekbedovertreksets, maar natuurlijk ook met moltons en hoeslakens, geschikt voor matras, topper en splittopper.

Boxspring Slaapcomfort bevindt zich tussen de Jysk en de Gamma, op Woonboulevard Almelo. Kom in een ongedwongen sfeer inspiratie op doen en laat je naar wens vrijblijvend adviseren! En vergeet deze week de WIN-ACTIE niet! Op de Facebooktijdlijn van Woonboulevard Almelo vind je een filmpje waarin 2 prijzen te winnen zijn; 1x een extra korting van € 250 op je eigen droom boxspring en 1x €50 shoptegoed, vrij te besteden in de winkel. Het deskundige team neemt alle tijd voor je en verwelkomt je graag.

In Erve Asito en bij ON wordt gevoetbald om de Memory Cup.
Groot O11 toernooi om de Memory Cup 3 uur geleden
Afbeelding
Amerikanen Case en Griffin live in Stadslab 6 uur geleden
Repareren in Repair Café Windmolenbroek.
Rollator en meer spullen gerepareerd in Noaberhoes 8 mei, 11:50
Acoustrio komt naar België. (Foto: Ed Step)
Boekenmarkt met muziek bij België 7 mei, 14:02
Het Almelo's Overdag Koor kan zeker nog nieuwe zangeressen gebruiken.
'Het vergt best een beetje scholing' 7 mei, 11:53
Afbeelding
Lees de nieuwe editie van Almelo's Weekblad 7 mei, 08:00
Opgave voor de excursies gaat via: windtalmelo@outlook.com.
Natuurhus zorgt voor lezingen en excursies 7 mei, 08:00
Een ontgoochelde Jizz Hornkamp zoekt de fans op. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Ontluisterende nederlaag Heracles 6 mei, 15:06