Nikolai Laursen na een hattrick bij TOP Oss. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Nikolai Laursen na een hattrick bij TOP Oss. (Foto: Michael Bulder/NES Images) Foto: Nesimages/Michael Bulder

Heracles verlengt contract met Nikolai Laursen

Sport

Heracles Almelo heeft het aflopende contract van aanvaller Nikolai Laursen tot medio 2025 verlengd. Hierin is een optie voor twee extra seizoenen opgenomen.

Almelo - Nikolai Laursen is momenteel ernstig geblesseerd, maar Heracles steunt de aanvaller en heeft hem voor langere tijd vastgelegd. “Vanaf het moment dat ik in Marbella opnieuw geblesseerd raakte, voel ik de steun vanuit de club. Meteen nadat het gebeurde, kwamen Nico-Jan Hoogma en Rob Toussaint bij mij op de kamer om aan te geven dat ze mij niet zouden laten vallen en mij wilden steunen tijdens mijn revalidatie”, vertelt Nikolai Laursen. “Dit is een prachtige club en ik wil hier heel graag spelen. Deze contractverlenging geeft rust in een moeilijke tijd. Ik heb er geen woorden voor, maar dit is heel mooi.”

Technisch directeur Nico-Jan Hoogma is blij met de contractverlenging van Nikolai Laursen: “Nikolai is een goede speler die zijn waarde heeft bewezen, maar helaas heeft hij begin dit jaar een nieuwe mokerslag te verwerken gekregen door zijn blessure. Als club willen wij hem absoluut niet laten vallen en wij steunen hem in zijn herstel. Het verlengen van zijn aflopende contract om hem hier bij de club te houden, is voor ons dan ook een logische beslissing en ik ben blij dat Nikolai ook positief kijkt naar een langer verblijf.” Op de foto Laursen in betere tijden. Hij heeft net een hattrick gemaakt in de uitwedstrijd tegen TOP Oss. In de Keuken Kampioen Divisie, dat wel. Laursen had een groot aandeel in de ‘Missie Promotie’ en het uiteindelijke kampioenschap. 

Afbeelding
Alzheimer Trefpunt houdt een thema-avond over vakantiemogelijkheden 5 uur geleden
Schilderen in de Schöppe.
Schildersclub Janny Dekkers heeft plekje vrij 11 uur geleden
Afbeelding
Almelo Geschiedenis Quiz bij Feijn Lunchen & Lezen 14 uur geleden
De organisatie van het festival Vrienden van Almelo Live.
Eerste editie VVAL met vele koren 17 apr, 13:28
Repareren in de Hagedoorn. (Foto: Geert ten Tusscher)
Naaimachine uit WO II bij de Hagedoorn gerepareerd 17 apr, 07:30
Afbeelding
Beelden van Frieda Waanders te zien in Galerie Herengracht 16 apr, 15:59
Het TEJO-huis krijgt steun van het RP Fonds.
RPF steunt TEJO-huis 16 apr, 13:33
LaWeDaMaDo komt met het toneelstuk 'Zwanenzang'.
LaWeDaMaDo beleeft Zwanenzang 16 apr, 10:41