Nikolai Laursen na een hattrick bij TOP Oss. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Nikolai Laursen na een hattrick bij TOP Oss. (Foto: Michael Bulder/NES Images) Foto: Nesimages/Michael Bulder

Heracles verlengt contract met Nikolai Laursen

Sport

Heracles Almelo heeft het aflopende contract van aanvaller Nikolai Laursen tot medio 2025 verlengd. Hierin is een optie voor twee extra seizoenen opgenomen.

Almelo - Nikolai Laursen is momenteel ernstig geblesseerd, maar Heracles steunt de aanvaller en heeft hem voor langere tijd vastgelegd. “Vanaf het moment dat ik in Marbella opnieuw geblesseerd raakte, voel ik de steun vanuit de club. Meteen nadat het gebeurde, kwamen Nico-Jan Hoogma en Rob Toussaint bij mij op de kamer om aan te geven dat ze mij niet zouden laten vallen en mij wilden steunen tijdens mijn revalidatie”, vertelt Nikolai Laursen. “Dit is een prachtige club en ik wil hier heel graag spelen. Deze contractverlenging geeft rust in een moeilijke tijd. Ik heb er geen woorden voor, maar dit is heel mooi.”

Technisch directeur Nico-Jan Hoogma is blij met de contractverlenging van Nikolai Laursen: “Nikolai is een goede speler die zijn waarde heeft bewezen, maar helaas heeft hij begin dit jaar een nieuwe mokerslag te verwerken gekregen door zijn blessure. Als club willen wij hem absoluut niet laten vallen en wij steunen hem in zijn herstel. Het verlengen van zijn aflopende contract om hem hier bij de club te houden, is voor ons dan ook een logische beslissing en ik ben blij dat Nikolai ook positief kijkt naar een langer verblijf.” Op de foto Laursen in betere tijden. Hij heeft net een hattrick gemaakt in de uitwedstrijd tegen TOP Oss. In de Keuken Kampioen Divisie, dat wel. Laursen had een groot aandeel in de ‘Missie Promotie’ en het uiteindelijke kampioenschap. 

Afbeelding
Challenge 14 uur geleden
Afbeelding
Eerste kievitsei van Overijssel gevonden 15 uur geleden
Special TV bij RTV Oost!
Geniet van de Special TV Muziekshow op RTV Oost 16 uur geleden
Afbeelding
Almelose Faylinn Pattileamonia is Miss Beauty of Overijssel 2024 19 uur geleden
Afbeelding
Vermaak bij FUN-IE-FIT 3 mrt, 10:19
Afbeelding
Hubert van Mastrigt zet Almelo op de kaart 2 mrt, 10:16
Het Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia. Eigen foto.
Familieconcert in de Waterstaatskerk 1 mrt, 15:21
Afbeelding
Open dag Trein Hobby Club Almelo 1 mrt, 12:03