Ben je op zoek naar een nieuwe laptop voor je zoon of dochter? Multimedia Center Almelo kan je verder helpen.
Ben je op zoek naar een nieuwe laptop voor je zoon of dochter? Multimedia Center Almelo kan je verder helpen.

Weer naar school met goede laptop

Algemeen

Back to School met een goede laptop! Het juiste materiaal is het halve werk. Multimedia Center Almelo helpt je daarbij.

ALMELO - Daar gaan ze binnenkort weer! Met een grote rugzak op de fiets of met de brommer naar school. De zomervakantie leek oneindig te duren maar is alweer bijna voorbij. Tijd om na te denken over het juiste schoolmateriaal.

Ben je op zoek naar een nieuwe laptop voor je zoon of dochter, maar geen idee welk model geschikt is? Multimedia Center Almelo kan je verder helpen.

Back to school met laptop multimedia center almelo

Multimedia Center heeft dan ook een ruim assortiment aan studentenlaptops direct uit voorraad leverbaar. Maar ook alle benodigdheden vind je hier. Van stevige laptoptassen, hoezen, muizen tot schadeverzekering, Multimedia Center heeft het tegen een scherpe prijs. Naast de kwalitatief sterke laptops zijn de studenten, en daarbij de ouders, erg tevreden over de inpandige technische dienst. Ook het “Levenslang gratis Leenlaptop” concept is erg lucratief. Met het afsluiten van een ‘studenten servicepakket’ krijgt de student een levenslange leenlaptopservice waarvoor hij of zij ook in het weekend en tijdens schoolvakanties terecht kan.

Bovendien betalen de klanten bij een defect nooit onderzoekskosten, zelfs niet na de garantieperiode. Aan het einde van het eerste schooljaar is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de gratis check up bij de eigen technische dienst in de winkel.

Dan wordt de laptop op tien belangrijke punten nagelopen zodat een goede werking gewaarborgd blijft. Multimedia Center is gevestigd aan het pleintje op de Woonboulevard in Almelo, in een ruime winkel onder één dak met BoXXer Elektro Discount. Kijk voor meer informatie op www.multimediacenter.nl of bel 0546-540999.

Multimedia Center, Woonboulevard in Almelo. Ruime winkel onder één dak met BoXXer Elektro Discount. Kijk voor meer informatie op de website of bel 0546-540999.

www.multimediacenter.nl

Onder één dak met BoXXer Elektro Discount

Multimedia Center Almelo kan je verder helpen

Juliette Vrijhoeven/Woonboulevard Almelo

Multimedia Center Almelo kan je verder helpen

Afbeelding
!
Afbeelding
Hoge waardering van het publiek 1 uur geleden
Afbeelding
Repair Café Hagedoorn 3 uur geleden
Afbeelding
Dressuur een belangrijk onderdeel van de Military 15 uur geleden
Afbeelding
‘Passed’ of ‘Not accepted’ is het begin 16 uur geleden
Afbeelding
Wie volgt winnares Sophie Leube op? 16 uur geleden
Afbeelding
Laat je inspireren tijdens oktober woonmaand 21 uur geleden
Afbeelding
Mondiale toppers massaal aan de start 22 uur geleden
Afbeelding
Ontmoeting met Avedan 22 uur geleden