<p>Studenten brengen vaak een bezoek aan Multimedia Center op de Woonboulevard in Almelo.</p>

Studenten brengen vaak een bezoek aan Multimedia Center op de Woonboulevard in Almelo.

Studentenlaptops bij Multimedia Center op Woonboulevard Almelo

door Juliette Vrijhoeven - ALMELO - De zomer is hoogseizoen. Niet alleen op de camping maar ook bij Multimedia Center. “Er komen studenten voor alle scholen en opleidingen maar vooral Erasmus, Canisius, Pius-X, Noordik, AOC Oost en het ROC horen we heel vaak” zegt Lars Elferink, eigenaar van Multimedia Center.

Er is in de winkel met technische dienst aan de Woonboulevard een jarenlange ervaring met studentenlaptops en een groot assortiment direct uit voorraad leverbaar. Deze zijn allemaal compact en licht maar ook geselecteerd op degelijkheid, een lange accutijd, een ontspiegeld scherm en 5Ghz Wi-Fi. Ze zijn bovendien getest en gebruiksklaar gemaakt. 

Er is veel keuze in merken, schermformaten en rekenkracht maar de medewerkers geven graag een vrijblijvend, persoonlijk advies. Uiteraard is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld een stevige laptophoes, een muis of een schadeverzekering bij te kiezen.

Grote meerwaarde van het kopen van een laptop in Almelo is volgens Elferink dat het laagdrempelig is om in geval van problemen even langs te komen. Bij dergelijke complexe elektronica met software is er altijd de kans op een probleempje of storing. In de meeste gevallen kan er door de techneuten direct even tijd worden gemaakt om een snelle diagnose te stellen of zelfs het probleem ter plekke, desnoods tijdelijk, te verhelpen.

Levenslang gratis leenlaptop In het optionele ‘studenten servicepakket’ zit een levenslange leenlaptopservice waarvoor de klant ook in het weekend en tijdens schoolvakanties terecht kan. Bovendien betalen deze klanten bij een defect nooit onderzoekskosten, zelfs niet nà de garantieperiode. Aan het einde van het eerste schooljaar is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de gratis check up bij de eigen technische dienst in de winkel. Dan wordt de laptop op tien belangrijke punten nagelopen zodat een goede werking gewaarborgd blijft.

Multimedia Center is gevestigd aan het pleintje op de Woonboulevard in Almelo. 

Kijk voor meer informatie op www.multimediacenter.nl of bel 0546-540999.

Meer berichten