<p>Wie wil er nou geen laptop winnen van Multimedia Center?</p>

Wie wil er nou geen laptop winnen van Multimedia Center?

Roy Veelers blij met laptop van Multimedia Center

ALMELO - ‘’Ik begreep niet meteen waarom Woonboulevard Almelo mij belde, maar al gauw drong het door dat ik de Facebookactie had gewonnen”, zegt een opgetogen Roy Veelers.

Maar liefst 18.400 mensen hebben de vlog op Woonboulevard Almelo gezien, waarin eigenaar Lars Elferink van Multimedia Center aankondigde dat het schoolseizoen weer opent en studenten daarom een goede laptop nodig hebben.

Lars legde in het filmpje uit dat studenten voor alle scholen en opleidingen maar vooral Erasmus, Canisius, Pius-X, Noordik, AOC Oost en het ROC vaak bij Multimedia Center op Woonboulevard Almelo slagen.

Roy zag deze win-actie en dacht bij zichzelf: “Ik probeer het voor mijn zoon Mika.” Want, zo legt hij uit: “Mika is na de schoolvakantie begonnen als eerste- jaarstudent bij de ROC aan de Wierdensestraat. Daar is hij begonnen aan de opleiding Bedrijfsadministratie.”

Dat hij uit al de deelnemers gekozen werd, was voor hem een heel blije verrassing. Na een afspraak met Multimedia Center liepen zowel hij als zijn zoon blij de winkel uit met een Acer-laptop.

Eigenaar Lars Elferink vond het fijn dat de laptop bij een eerste jaarscholier terecht kwam. “Fijn dat deze jongen een goede keuze heeft kunnen maken en meteen met het juiste materiaal aan zijn studie kan beginnen. Daar hebben wij graag aan meegeholpen.”

Multimedia Center heeft dan ook een ruim assortiment aan studentenlaptops direct uit voorraad leverbaar. Maar ook alle benodigdheden vind je hier. Van stevige laptoptassen, hoezen, muizen tot schadeverzekering, Multimedia Center heeft het tegen een scherpe prijs.

Naast de kwalitatief sterke laptops zijn de studenten, en daarbij de ouders, erg tevreden over de inpandige technische dienst. Ook het ‘Levenslang gratis Leenlaptop-concept’ is erg lucratief. Met het afsluiten van een ‘studenten servicepakket’ krijgt de student een levenslange leenlaptopservice waarvoor hij of zij ook in het weekend en tijdens schoolvakanties terecht kan. Bovendien betalen de klanten bij een defect nooit onderzoekskosten, zelfs niet nà de garantieperiode. Aan het einde van het eerste schooljaar is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de gratis check-up bij de eigen technische dienst in de winkel. Dan wordt de laptop op tien belangrijke punten nagelopen zodat een goede werking gewaarborgd blijft.

Multimedia Center is gevestigd aan het pleintje op de Woonboulevard in Almelo, onder één dak met BoXXer Elektro Discount.

Kijk voor meer informatie op www.multimediacenter.nl

Ook een prijs winnen? Word Facebookvriend van Woonboulevard Almelo. Elke eind van de week staat er een vlog online met een winactie.

Tekst Juliette Vrijhoeven - marketeer bij Woonboulevard Almelo

Meer berichten