Vier Almelose kunstenaars exposeren in Kunsthal Hof 88.
Vier Almelose kunstenaars exposeren in Kunsthal Hof 88.

Almelose expositie in Hof 88

Algemeen

Almelo - Vanaf zondag 15 mei tot en met 19 juni is de tentoonstelling van de Almelose kunstenaars Ineke Gast, Ed van Haren, Lute Palsenberg en Elsa Snijder in Kunsthal Hof 88 te zien, locatie Elisabethhof 6.
Vier Almelose kunstenaars tonen hun werken. Ineke Gast als beeldhouwer en schilder, die met haar verstilde beelden de zoektocht laat zien naar schoonheid. De abstracte houten vormen van Ed van Haren zijn geënt op wat in de natuur gebeurt. Lute Palsenberg schildert al vele jaren. Zijn schilderijen zijn abstract tot meer realistisch. Het is de eerste keer dat hij zijn werk in Almelo tentoonstelt. Het fotografisch werk, veelal bloemen, bomen en tuinen van Elsa Snijder dwingt de bezoeker intensief te kijken om bij elk werk verrast te worden.
Hanny Niessen: “Wij geven met deze tentoonstelling een podium aan kunstenaars die zichzelf niet zo snel op de voorgrond plaatsen. Almelo heeft veel kunstenaars. Daar mogen we echt trots op zijn. Kunstenaars die het verdienen hun werk te laten zien, zodat iedereen ervan kan genieten. Zeker van deze kunstenaars die inspirerende kunstwerken laten zien.”
De interactieve opening van de Almelose expositie is zondag 15 mei om 13.30 uur. Gastconservator Gemma Boon gaat daarbij in gesprek met de kunstenaars.

De openingstijden zijn elke middag van 13.30 tot 17.00 uur, behalve op maandag.
De toegang is gratis.

‘inspirerende kunstwerken’

Afbeelding
Bijeenkomst lotgenoten borstkanker 5 uur geleden
Afbeelding
Tropical Braderie op Woonboulevard Almelo 10 uur geleden
Afbeelding
Symbiose tussen stad en platteland 16 uur geleden
Afbeelding
Bijen-middagen op Erve Peeze 1 jun., 15:19
Afbeelding
Concert de Almelonia's 1 jun., 09:45
Afbeelding
Expositie Hans Hunter en Freddy Hoevers 1 jun., 09:13
Afbeelding
Nieuw elan bij HobNob Festival 31 mei, 13:47
Afbeelding
Defecte naaimachine bij Repair Café de Hagedoorn 31 mei, 10:12