Dream of winter is een werk van Judith Schepers.
Dream of winter is een werk van Judith Schepers.

Online expo Intermezzo in Kunsthal Hof 88

Algemeen

ALMELO - Kunsthal Hof 88 heeft waar mogelijk de expositie ‘Intermezzo’ gedigitaliseerd zodat geïnteresseerden de expositie online kunnen bekijken. De Kunsthal heeft 360 gradenfoto’s gemaakt van de expositieruimtes én vrijwel alle kunstwerken los gefotografeerd. Op die manier kunnen de kunstenaars toch hun werk laten zien.

De expositie van werken van Adrie Arendsman, Grietje Bouman en Judith Schepers is nu niet in levende lijve te zien, maar Kunsthal Hof 88 heeft een inventieve manier gevonden om de kunstwerken toch voor publiek toegankelijk te maken. Op die manier is het werk te zien via je tablet, mobiel of computer. Met behulp van Google Streetview zijn er 360 gradenfoto’s gemaakt en is het net of je zelf in de ruimte staat. Je kunt alle hoeken in kijken.

Kunstenares Adrie Arendsman (1941) onderzoekt in haar werk de beeldende mogelijkheid van het zelfportret en is in staat om de binnenkant van haarzelf te tonen met haar werk. Als mens én als kunstenaar. Zij hanteert verschillende vormen en technieken, waarbij in de kleinere werken de intimiteit en poëtische gedachte overheersen en in de grotere de gelaagdheid en diepte tot uiting komen in brons, ijzer en glas.

Grietje Bouman (1955) is een fotografe die op subtiele wijze grote vragen durft te stellen. Over onszelf, over ons bestaan. Hoe verhouden mensen zich tot de idealen die ze worden voorgehouden? Ze kan zich volhardend ergens in vastbijten, maar wordt ook geraakt door dingen die haar opvallen in de vluchtigheid van het dagelijks leven.

Judith Schepers (1979) krijgt inspiratie door tochten in het bos en van verhalen en mythen die ze hoort of leest. De beelden in haar hoofd moetn vervolgens rijpen voor ze omgezet worden in tekeningen of installaties. Op dit moment is ze bezig met de kleur zwart, die absorbeert in plaats van reflecteert. In haar bossen is het zwart als duister element uit een andere wereld.

Naast de 360 gradenfoto’s zijn er ook losse foto’s te zien van alle kunstwerken en kun je er zelfs op inzoomen. Mocht je interesse hebben in het kopen van een werk of wil je gewoonweg meer weten over het kunstwerk dan kun je contact opnemen met Kees Heemskerk, de coördinator van Kunsthal Hof 88, te bereiken via kees_heemskerk@icloud.com, mobiel 06-48 48 74 90.

Kijk voor meer informatie ook op de website www.kunsthalhof88.nl

Afbeelding
'Almelose haven is van levensbelang' 51 minuten geleden
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Rondstruinen op Woonboulevard 4 uur geleden
Afbeelding
Almelo herdenkt en viert vrijheid op 4 en 5 mei 6 uur geleden
Het projectkoor van Toonkunst Almelo verzorgt een herdenkingsconcert.
Bijzonder 4 mei concert in basiliek 1 mei, 12:33
'Hoog bezoek' op het Erasmus.
Erasmus: 'hoog bezoek' 1 mei, 08:39
ALMELO (NED): WIELRENNEN: 27 APRIL
Foto gemaakt tijdens de Koningsdag Ronde van Almelo
Emiel Jansman wint Koningsdagronde Almelo 30 apr, 14:45
Afbeelding
Vele activiteiten bij Actief Almelo 30 apr, 12:19
Muziek met Koningsdag. Kringloopwinkel WaWollie is ook present.
Inschrijving open voor 'Kleedje' op Oranjemarkt 30 apr, 10:01