De spelers van Heracles bedanken het publiek na de wedstrijd tegen Feyenoord. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
De spelers van Heracles bedanken het publiek na de wedstrijd tegen Feyenoord. (Foto: Michael Bulder/NES Images) Foto: Nesimages/Michael Bulder

Heracles zoekt de zon op in Marbella

Algemeen

Onder leiding van de nieuwe trainer Erwin van de Looi gaat Heracles Almelo na de winterstop op trainingskamp naar het Spaanse Marbella. De selectie zal van woensdag 3 tot en met maandag 8 januari verblijven in hotel Barcelo Marbella. De dagelijkse trainingen worden afgewerkt op het Marbella Football Center.

Almelo - Tijdens het trainingskamp oefent Heracles op zondag 7 januari om 13.00 uur tegen Eredivisie-koploper PSV. Deze wedstrijd wordt achter gesloten deuren gespeeld. Wel is het oefenduel live te zien via de kanalen van DPG Media.
De eerste training van 2024 is op dinsdag 2 januari op Erve Asito. De ploeg van Van de Looi hervat de competitie op vrijdag 12 januari om 20.00 uur in Waalwijk tegen RKC.

Heracles Almelo en Speelgoedbank Twente bundelden ook dit jaar weer de krachten door diverse gezinnen te verrassen bij wie cadeaus onder de kerstboom niet vanzelfsprekend zijn of gezinnen die een moeilijke periode doormaken. “Zeker in december is het belangrijk om hen in het oog te houden en elkaar te blijven steunen’’, zo meldt de club op de site. “Vrienden en familieleden hebben de gezinnen opgegeven omdat de gezinnen, om uiteenlopende redenen, een extraatje verdienen rondom de feestdagen.’’
De spelersbus van Heracles werd volgepakt met kerstpakketten die bezorgd zijn bij de gezinnen. De spelers Justin Hoogma, Stijn Bultman, Abed Nankishi en Thomas Bruns hielpen mee bij het bezorgen van kerstpakketten met speelgoed. Ook werd een groot kerstpakket met speelgoed afgegeven bij ZGT in Almelo.
Abed Nankishi en Thomas Bruns brachten ook een bezoek aan de kinderafdeling, waar elk kind ook een prachtige Heracles Almelo-sjaal kreeg. ‘’Voorafgaand aan de thuisduels tegen Sparta Rotterdam en Feyenoord is er massaal gehoor gegeven aan de oproep om speelgoed te doneren bij de Asito-bus voor de FanServiceShop op Erve Asito, zodat we samen zoveel mogelijk gezinnen een wonderlijke kerst hebben kunnen bezorgen met een kerstpakket vol speelgoed. Bedankt, Heraclieden!’’

Heracles speelt in januari drie wedstrijden. Na RKC - Heracles op vrijdag 12 januari volgen Heracles - Volendam (zaterdag 20 januari 18.45 uur) en Heracles - Ajax (zaterdag 27 januari 21.00 uur). In februari zijn er vier wedstrijden: NEC - Heracles (zaterdag 3 februari 21.00 uur), Heracles - Vitesse (zaterdag 10 februari 21.00 uur), PSV - Heracles (vrijdag 16 februari 20.00 uur) en Utrecht - Heracles (vrijdag 23 februari 20.00 uur). Op zondag 3 maart 20.00 uur is het Heracles - Almere, zondag 10 maart Feyenoord - Heracles.

Repareren in Repair Café Windmolenbroek.
Rollator en meer spullen gerepareerd in Noaberhoes 11 uur geleden
Acoustrio komt naar België. (Foto: Ed Step)
Boekenmarkt met muziek bij België 7 mei, 14:02
Het Almelo's Overdag Koor kan zeker nog nieuwe zangeressen gebruiken.
'Het vergt best een beetje scholing' 7 mei, 11:53
Afbeelding
Lees de nieuwe editie van Almelo's Weekblad 7 mei, 08:00
Opgave voor de excursies gaat via: windtalmelo@outlook.com.
Natuurhus zorgt voor lezingen en excursies 7 mei, 08:00
Een ontgoochelde Jizz Hornkamp zoekt de fans op. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Ontluisterende nederlaag Heracles 6 mei, 15:06
Afbeelding
Bijzondere warming-up Oald Stars 6 mei, 13:55
 Declan Trezise wint, voor Oded Kogut en Coen Vermeltfoort. (Foto: Herbert Huizer)
Australiër Declan Trezise wint Ronde van Overijssel 6 mei, 13:05