Het ervaren team van Gamma Almelo helpt je graag verder.
Het ervaren team van Gamma Almelo helpt je graag verder. Foto:

Gamma heeft de trendkleuren 2024

Algemeen

De Trendkleuren voor 2024 zijn er! Gamma Almelo heeft ze in store!

Almelo - Is jouw huis toe aan wat vredige, serene kalmte? Of ga je voor de colour trend in 2024? Gamma Almelo heeft een zeer uitgebreide verfafdeling en zet de trends van 2024 voor je op een rijtje!

Voor een rustgevende look combineer je zorgvuldig kalmerende en verzachtende tinten met warme aardetinten. Hier ga je niet voor een diepe opvallende kleur maar zoek je juist de nuance. De accenten en kleurverschillen zijn rustig. Gamma Almelo laat aan de hand van stalen mooie combinaties zien. De uitgebreide verfafdeling zet deze combinaties naast elkaar, waardoor je kunt kijken welke zachte tinten jij het beste in jouw huis vindt passen. Denk bijvoorbeeld aan nevelblauw of wit met een ultra zacht crème accent.

Of wil je jouw muren toch iets meer naar voren laten komen? Kijk dan naar een net iets diepere tint. Mooie aardse en natuurlijke groentinten kunnen uitstekend gecombineerd worden met warme en bloemige tinten. Soms zie je de combinatie niet meteen, daarom kun je er ook voor kiezen om kleine proefstalen mee te nemen en deze eerst naast elkaar aan te brengen.

Mocht je echt voor een gewaagde stijl gaan dan kun je denken aan de juweeltinten. Denk aan uitgesproken barok, renaissance of art deco stijlen. Een hele ruimte in zacht roze gecombineerd met uitgesproken paars? Het kan, maar je moet het durven! Okergeel met diepgrijs? Deze combinatie kan verrassend goed staan. Okergeel is een kleur die met lichte geeltinten ook erg tot zijn recht komt. Dit palet is geïnspireerd op populaire kleuren die werden gebruikt in historische periodes uit de kunstgeschiedenis zoals barok, renaissance, art deco en popart. Met een nieuw tintje op de muur breng je sfeer aan in jouw woning en blaas je bijvoorbeeld ook die oude antieke stoel nieuw leven in. Met verf kun je veel uiteenlopende dingen doen, van decoratieve doeleinden tot aan restauratieve klussen. Verf is verkrijgbaar in verschillende varianten. Verf voor op de binnenmuur is doorgaans op waterbasis, maar een lakverf heeft vaak ook nog eens een beschermende functie. Ideaal voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken, maar ook voor het hekwerk in de tuin of de deur van een schutting is een beits of beschermende lak perfect. De mogelijkheden zijn eindeloos en bij Gamma Almelo hebben wij een breed assortiment aan verven en lakken, maar ook verschillende beitsen en wassen. Bijna ieder type verf is bij ons in alle gewenste kleuren te mengen. Ook het eigen merk Gamma kent een enorm aanbod verf, in alle mogelijke kleuren en varianten. Of je nu op zoek bent naar muurverf of een mooie lak of beits, bij Gamma Almelo vind je altijd wel een passend product. Sommige verven hebben een beschermende factor die vooral voor natuurmaterialen zoals hout geschikt is. Wil je graag tips met betrekking tot schilderwerk voor jouw nieuwe klus? Kom dan naar Gamma Almelo.

Repareren in de Hagedoorn.
Allerhande reparaties in Repair Café de Hagedoorn 18 uur geleden
De Almeloopers zijn klaar voor de Roparun.
Almeloopers in vorm voor de Roparun 22 uur geleden
Afbeelding
Open Boerderijdag in Bornerbroek 14 mei, 13:17
Afbeelding
Leerlingen Zone.college krijgen les in vissen 14 mei, 09:25
Vier kunstenaars exposeren in Kunst Punt Almelo bij de elfde expositie.
Expositie in Kunst Punt draait volop 14 mei, 08:30
Afbeelding
Lees de nieuwe editie van Almelo's Weekblad 14 mei, 08:00
René Maarleveld (links) en Rein Vos van Avezathe.
Roeiers Amycus blij met hun locatie 13 mei, 18:01
Eentje van Heracles tegen zes van Excelsior. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles is nog steeds niet veilig 13 mei, 14:33