Kwamtum Almelo laat graag de diverse mogelijkheden zien.
Kwamtum Almelo laat graag de diverse mogelijkheden zien. Foto:

Stijlvol servies van Kwantum Almelo

Algemeen

De perfecte kersttafel creëer je met stijlvol servies van Kwantum Almelo! Wat dacht je van mooi én betaalbaar kerstservies, schitterende kaarsen en feestelijk gouden bestek. Staat er glamour op het menu? Een zwart servies, glanzende champagneglazen en gouden bestek zijn een prachtige basis voor jouw chique kersttafel. Maak je feestelijke tafel af met kaarsen en kandelaars in goud en zwart. Vergeet ook het tafelkleed niet: het zijn net die details die een feestje maken van jouw kersttafel!

Almelo - Kerst betekent uitpakken. Misschien wel de belangrijkste decoratie is de tafeldecoratie. Met Kerst besteden wij extra aandacht aan het diner, maar ook aan de uitstraling van de stijlvol gedekte tafel. Welke kleur wil je doorvoeren op je kersttafel. Je kunt de kleuren van de kerstboom-decoratie ook doorvoeren op jouw mooie gedekte tafel. Ga je voor donker, licht, rainbow, rosé, goud of kies je een winter wonderland sfeertje met wit en zilver?

Kwantum Almelo heeft een ruim assortiment aan glaswerk. Van champagneglazen tot aan cocktailglazen en overig glaswerk. Hierbij kun je kiezen voor een klassieke uitstraling, zoals de zilver- of goudlook, maar met name de neon rainbow glazen springen er echt uit. Heb je bijvoorbeeld een kleurrijke kerstboom met verscheidende figuurtjes, dan kun je met rainbow glazen deze stijl mooi doorvoeren op de gedekte feesttafel.

Chique zwart, goud, zilver en wit zijn dé warme kerstkleuren van 2023. Al deze kleuren worden in verschillende nuances gebruikt voor het decoreren van de kersttafel. Je kunt de tafel dekken in een van deze kleuren of je kunt deze kleuren combineren. Style het geheel af met dennentakken op elk bord en klaar. Zwart in combinatie met goud zorgt voor de hotel-chique uitstraling! Net wat je kunt gebruiken rond deze feestdagen. Kwantum Almelo heeft glanzende zwart en gouden borden. Deze kunnen in lagen op elkaar worden gezet. Het geheel wordt afgemaakt met bestek in goudtinten, mooie hoge zwarte kandelaars en ook glaswerk in donkere tinten. Past klassiek winter wonderland toch meer bij jou? Ga dan voor een wit tafelkleed, zilveren glazen en zilver details. Vervolgens style je het geheel met veel kaarsen en waxinelichtjes voor een knusse sfeer. Of houd jij toch meer van oud Hollandse tinten? Dan staat bijvoorbeeld zachtroze op jouw kersttafel centraal. Cocktailglazen van Kwantum in deze tinten vormen het hart van deze betoverende kersttafel. Je kunt het overige servies in een neutrale kleur doorvoeren, om zo de rust te bewaren.

Met de Scandinavische look kun je denken aan veel natuurlijke elementen op tafel, zoals houten decoratie, naam- of menukaartjes van papier, rietlook placemats of kaarsen die in een houder met mos staan. Vergeet ook niet om veel kerstgroen toe te voegen. Kom jij deze week de finishing touch voor jouw feesttafel uitzoeken? De vriendelijke medewerkers van Kwantum Almelo laten je graag de diverse mogelijkheden zien!

PlayBack komt naar MFA Eninver.
Spoedcursus Avedan 'De Grote Sprong' 16 uur geleden
Het verhaal van de meester, bij de de HKW.
Expositie in Wierden loopt nog een aantal dagen 18 uur geleden
Afbeelding
Bezoek jongvolwassenen 24 mei, 14:34
Bjorn oude Ophuis van Carpetright Almelo.
Carpetright levert kwaliteit kunstgras 23 mei, 14:27
Een Rembrandtschildertje in actie.
Rembrandtschildertjes gaan exposeren in bieb 23 mei, 11:52
Afbeelding
Oldtimers in Rijssen tijdens de streekmarkt 23 mei, 10:39
Het is weer tijd voor een Open Ateliers Herengracht.
Mini-bioscoop bij Open Ateliers 22 mei, 15:54
Repareren gebeurt bij mooi weer ook buiten.
Allerlei reparaties bij Repair Café in Noaberhoes 22 mei, 14:30