Bij Jumper op Woonboulevard Almelo kun je voor een uitgebreid assortiment terecht!
Bij Jumper op Woonboulevard Almelo kun je voor een uitgebreid assortiment terecht!

Jumper Almelo houdt Dierendoedag

Algemeen

Kom naar Jumper Almelo op Dierendoedag, zaterdag 30 september. In de winkel van Jumper Almelo worden tal van activiteiten georganiseerd, waardoor het de hele dag een groot feest is voor volwassenen, kinderen en huisdieren. Neem dus zeker je huisdier mee als dit je leuk lijkt!

Almelo - Zo hebben we verschillende leuke activiteiten voor iedereen klaarstaan. Denk hierbij aan knutselactiviteiten zoals kattengraspotje maken en winacties middels het Rad van Fortuin. Bekijk ook even de folder voor 20 procent korting op non-foodproducten! Kortom; een gezellige dag waarbij dierendag alvast goed gevierd wordt!

Heb jij onze klantenkaart al? Als lid van de Jumper Dieren Voordeelclub heb jij deze Dierendoedag extra mazzel. Klantenkaarthouders die tijdens deze dag iets kopen in een deelnemende winkel, maken namelijk kans op een cadeaubon ter waarde van 25 euro. Hoe dit werkt? Bij de kassa vul je een kaartje in met je gegevens en deze lever je gelijk in. Aan het einde van de dag kiest de winkel één winnaar uit alle ingevulde kaartjes.

Onze vestiging op de Woonboulevard is zeven dagen per week geopend, klaar om je te verwelkomen, of het nu doordeweeks is of in het weekend. Het team bestaat uit enthousiaste medewerkers met diverse specialiteiten. Bij vragen over voeding, training of gezondheid staan we voor je klaar om deskundig advies te geven en je te helpen de beste keuzes te maken voor je geliefde huisdier.

Een gepersonaliseerde penning staat niet alleen fantastisch, het houdt jouw huisdier ook veilig! Op deze manier kan iedereen altijd zien waar jouw huisdier vandaan komt, wel fijn als jouw huisdier ooit vermist raakt. In de winkel op Woonboulevard kun je kiezen uit diverse designs, om vervolgens jouw gewenste tekst of telefoonnummer er op te laten graferen. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

Bij Jumper Almelo vind je een uitgebreid assortiment aan producten, variërend van honden en katten tot konijnen, knaagdieren, vogels en vissen. Bovendien gaan we een stap verder door ook een verscheidenheid aan huisdieren te verkopen, zoals tropische en koudwater vissen, hamsters, cavia’s, konijnen, ratten en diverse soorten vogels. Ook fijn: wij hebben een dogwash, zodat je je harige vriendje kan trakteren op een verfrissende spa-ervaring.

Rollen door de modder, spelen en spetteren in het water en daarna óók nog even lekker door het zand rollen... Honden kunnen er wat van! Wil jij liever geen vieze badkamer? In een aantal van onze winkels kun je gebruik maken van onze dogwash. Deze hondenwasstraat is er op ingesteld om jouw hond binnen een paar minuten weer helemaal schoon en fris te krijgen. Hoe werkt de dogwash? Heel simpel! Via het opstapje kan elke hond zelfstandig de dogwash inlopen. Je betaalt 5 euro en vervolgens kan je twaalf minuten lang gebruik maken van het water, anti-vlo en -teekshampoo, conditioner en een speciale droger voor honden.

Repareren in Repair Café Windmolenbroek.
Rollator en meer spullen gerepareerd in Noaberhoes 17 uur geleden
Acoustrio komt naar België. (Foto: Ed Step)
Boekenmarkt met muziek bij België 7 mei, 14:02
Het Almelo's Overdag Koor kan zeker nog nieuwe zangeressen gebruiken.
'Het vergt best een beetje scholing' 7 mei, 11:53
Afbeelding
Lees de nieuwe editie van Almelo's Weekblad 7 mei, 08:00
Opgave voor de excursies gaat via: windtalmelo@outlook.com.
Natuurhus zorgt voor lezingen en excursies 7 mei, 08:00
Een ontgoochelde Jizz Hornkamp zoekt de fans op. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Ontluisterende nederlaag Heracles 6 mei, 15:06
Afbeelding
Bijzondere warming-up Oald Stars 6 mei, 13:55
 Declan Trezise wint, voor Oded Kogut en Coen Vermeltfoort. (Foto: Herbert Huizer)
Australiër Declan Trezise wint Ronde van Overijssel 6 mei, 13:05