De voorstelling 'Gemma' wordt gespeeld in Hof 88.
De voorstelling 'Gemma' wordt gespeeld in Hof 88.

Fabian Jansen & LAVALU met ‘Gemma’ in Hof 88

Algemeen

Fabian Jansen & Marianne Woltring (LAVALU) brengen zaterdag 23 september de aangrijpende muzikale toneelvoorstelling ‘Gemma’ in Theater Hof 88. “Een ontroerend en verlichtend verhaal over een zoektocht naar identiteit”, aldus Hof 88.

Almelo - Zaterdag 23 september staan Fabian Jansen en Mariëlle Woltring (LAVALU) in Theater Hof 88 met de muzikale toneelvoorstelling ‘GEMMA’. ‘’Gemma is een ontroerend en verlichtend verhaal over een zoektocht naar identiteit en zelfacceptatie, gespeeld en geschreven door acteur en regisseur Fabian Claes Jansen. Gemma is een urgent en ontroerend verhaal over genderidentiteit, genderexpressie en de acceptatie daarvan. Met Fabian Jansen, die zich sinds kort openlijk presenteert als non-binair en bi-gender, vond producent Fabuch de ideale kandidaat voor de theatermonoloog. Op het toneel wordt Jansen muzikaal ondersteund door Mariëlle Woltring (LAVALU)’’, aldus Hof 88. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Fabian Jansen is acteur, regisseur, theatermaker en de drijvende kracht achter Fabuch Social Cinema. Fabian studeerde in 2005 af aan de Acteursopleiding van de Toneelacademie Maastricht. Hij speelde onder meer de rol van André Hazes in de hitmusical ‘Hij gelooft in mij’.
LAVALU is componist, songwriter, pianist en zangeres en schenkt leven aan de noten en woorden die ze schrijft, waarin ze klassiek en popmuziek laat samensmelten. In 2019 ontving LAVALU als eerste vrouwelijke componist een nominatie voor een Musical Award voor ‘Beste Muziek’ voor het theaterspektakel ‘Het Pauperparadijs’ waar ze alle muziek voor heeft gecomponeerd, aldus Hof 88. “Dit rauw poëtische verhaal, het ingetogen spel van acteur Fabian Claes Jansen, de prachtige livemuziek van componist-artiest Mariëlle Woltring (LAVALU) en het bijzondere decor van kunstenaar Dymph de Gooijer geeft een inkijk in een innerlijke zoektocht van een bigender persoon en het ontstaan van een man én een vrouw in één lijf samen.’’

Kaarten via de website van Hof 88.

Afbeelding
Heracles laat het weer eens afweten 1 uur geleden
Afbeelding
Lezing Historische Kring over putten 3 uur geleden
Afbeelding
Mijlpaal in duurzaamheid 3 uur geleden
Afbeelding
Boerderij Beeklust wint de Stadsprijs 3 uur geleden
Afbeelding
De ijsbaan is open! 3 uur geleden
Afbeelding
'Gelders' concert in de Grote Kerk 10 dec., 13:30
Afbeelding
Regionale actie 'Stoppen met roken' 9 dec., 13:45
Afbeelding
No Songs for Old Men live in Katoen en Nu 8 dec., 13:21