Tosca en Anita: de poncho must go on!
Tosca en Anita: de poncho must go on! Foto:

Tosca Niterink en Anita Jansen treden op bij Hof 88

Algemeen

Tosca Niterink en Anita Jansen komen op woensdag 15 maart weer naar Theater Hof 88. Deze keer met hun nieuwe theatervoorstelling ‘De Poncho must go on!’ Aanvang 20.15 uur.

Almelo - Tosca Niterink en Anita Jansen reizen al jaren naar alle uithoeken van de wereld en doen daar vervolgens op onnavolgbare wijze verslag van in het theater. “De Poncho Must Go On is de theatervoorstelling met de jongste avonturen van de onvermoeibare en altijd vrolijke globetrotters Tosca Niterink en Anita Janssen. Een geheel verzorgde busreis naar Tsjernobyl, een bezoekje aan het Penispark in Zuid-Korea, het blauwe huis van Frida Kahlo in Mexico City of een woelige nacht in een kapiteinshut over de Irrawaddy; niets is hen te dol. De Poncho must Go on is het vervolg op hun eerste programma Klimmen naar Kruishoogte. De hilarische verhalen van De Poncho Must Go On worden gelardeerd met even komische filmbeelden’’, aldus Hof 88.

Tosca Niterink (1960) is actrice, comédienne en schrijfster. Ze werd bekend door haar aandeel in Theo en Thea, Kreatief met Kurk en Borreltijd. Deze drie programma’s maakte zij met Arjan Ederveen en onder regie van Pieter Kramer. Ze is tevens columniste voor NRC en Het Parool en sinds 2021 schildert ze. Anita Janssen werkt als fotograaf voor NRC’s Achterpagina en is documentairemaker/camera-journalist voor diverse opdrachtgevers.

Kaarten à 20 euro kunnen worden gereserveerd via de website www.hof88.nl, per mail via info@hof88.nl en telefonisch via (0546) 850264.

Afbeelding
Vechtstromen: BBB wint 1 uur geleden
Afbeelding
Heracles pakt de punten tegen strijdlustig Den Bosch 18 uur geleden
Afbeelding
Kringloop Almelo heeft onderdak 18 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Almelo schrijft positieve cijfers over jaar 2022 19 uur geleden
Afbeelding
Gun kunststof tuinmeubelen een tweede leven: lever ze in 19 uur geleden
Afbeelding
Wint Almelo dit jaar opnieuw de gouden schep? 19 uur geleden
Afbeelding
Vol programma Koningsfestival 26 mrt., 20:35
Afbeelding
Willeke Alberti komt optreden in de Schelf 26 mrt., 12:25