'Jysk op Woonboulevard Almelo voegt een vleugje warmte aan je eetkamer'
'Jysk op Woonboulevard Almelo voegt een vleugje warmte aan je eetkamer' Foto:

Jysk voegt een vleugje warmte toe

Zakelijk

Jysk Almelo voegt een vleugje warmte toe aan je eetkamer. De keuken is een onderdeel van de woonkamer en daardoor is het steeds belangrijker dat ook je keukenspullen er leuk uitzien. Bijpassend eigentijds servies maakt het af.

Almelo - Jysk Almelo introduceert momenteel haar nieuwe ‘Nordic Mood collection’ servies. Dit mooie servies voegt gezellige warmte toe aan je eettafel. De collectie heeft een ambachtelijke expressie met dynamische vormen en natuurlijke materialen. Denk aan een sfeervol gedekte tafel met een collectie die bestaat uit warme kleuren.

De Olle mok en melkkan van deze lijn zijn geïnspireerd op de kleuren en texturen van de natuur. De keramische mok en het bijbehorende melkkannetje hebben een mooi, glad oppervlak dat wordt onderbroken door een rustieke basis. Ze zijn de perfecte keuze om ‘s ochtends van je koffie te genieten en tegelijkertijd de ontbijttafel een gezellige sfeer te geven.

En het Kastanie tafelkleed met stoffen servetten, gemaakt van katoen en linnen, maken de tafelschikking compleet. De natuurlijke kleur en ruwe lijnen geven de eettafel een rustieke, ambachtelijke uitstraling.
Maar ook de grote schaal Vegrad past erg mooi bij het geheel. De schaal heeft een trendy, golvende vorm. Met zijn rustige, donkergrijze kleur en grote formaat - Ø30 cm - is Vegrad een geweldige aanvulling op elke serviescollectie.

Om het geheel af te maken voegt Jysk Almelo het slabestek Krestian erbij. Dit slabestek is gemaakt van massief acaciahout.
Met Krestian kun je er zeker van zijn dat elke salade die je serveert niet eindigt als een vergeten bijgerecht, maar eerder als een pronkstuk in het midden van je eettafel.
En omdat Krestian gemaakt is van massief acaciahout, hebben de slaschalen een mooie en natuurlijke uitstraling die past bij alle soorten servies. Met de juiste zorg en voorzichtig afwassen - dus niet in de vaatwasser - zal het slabestek nog lang een mooie aanvulling zijn op je servies.


Wist je dat Jysk ook betaalbare meubelen voor in de eetkamer verkoopt?

De eetkamer mag praktisch maar ook mooi zijn. Hier dineer je ontspannen met je familie en vrienden en neem je samen de dag door of begin je de dag juist met een goed ontbijt en een kop koffie of thee.
Daarom is een hippe eettafelset met comfortabele eetkamerstoelen en een ruime eettafel een must. Je kunt kiezen voor een eettafel met maar twee eetkamerstoelen of voor een ruime eettafel met minimaal zes eetkamerstoelen.
Met een uittrektafel of een eettafel die verlengbaar is met een blad, creëer je in een handomdraai extra zitplaatsen.
En om jouw servies en woonaccessoires op te slaan, kun je gebruikmaken van een dressoir of vitrinekast die je in de buurt van de tafel plaatst. Zo kun je altijd snel een extra bord of glas pakken.
Mooi design hoeft niet duur te zijn. Dit bewijst Jysk op Woonboulevard Almelo.

Afbeelding
Alzheimer Trefpunt houdt een thema-avond over vakantiemogelijkheden 6 uur geleden
Schilderen in de Schöppe.
Schildersclub Janny Dekkers heeft plekje vrij 12 uur geleden
Afbeelding
Almelo Geschiedenis Quiz bij Feijn Lunchen & Lezen 15 uur geleden
De organisatie van het festival Vrienden van Almelo Live.
Eerste editie VVAL met vele koren 17 apr, 13:28
Repareren in de Hagedoorn. (Foto: Geert ten Tusscher)
Naaimachine uit WO II bij de Hagedoorn gerepareerd 17 apr, 07:30
Afbeelding
Beelden van Frieda Waanders te zien in Galerie Herengracht 16 apr, 15:59
Het TEJO-huis krijgt steun van het RP Fonds.
RPF steunt TEJO-huis 16 apr, 13:33
LaWeDaMaDo komt met het toneelstuk 'Zwanenzang'.
LaWeDaMaDo beleeft Zwanenzang 16 apr, 10:41