Meer weten over de Franciscanessenhof of een keer een woning bekijken? Neem contact op met Sint Joseph: 0546 87 58 00 of info@stja.nl.
Meer weten over de Franciscanessenhof of een keer een woning bekijken? Neem contact op met Sint Joseph: 0546 87 58 00 of info@stja.nl.

Vernieuwde woningen op Franciscanessenhof

Algemeen

Almelo - Het vernieuwde woongebouw de Franciscanessenhof in Almelo verwelkomt graag nieuwe bewoners. Dat meldt Gaby Drees van Sint Joseph. De werkzaamheden zijn bijna afgerond en de leegstaande woningen biedt Sint Joseph weer te huur aan. Woningzoekenden van 65 jaar en ouder worden uitgenodigd om te reageren.

De Franciscanessenhof telt 34 tweekamer appartementen en is voorzien van een lift, een aparte scootmobielberging, een ruim en licht atrium en op de verdieping hebben de woningen zeer ruime balkons. De omgeving kenmerkt zich door veel groen, een naastgelegen zorgcomplex en het centrum van Almelo op loopafstand. “Het gebouw en de woningen zijn dit jaar flink onder handen genomen. Zo zijn onder meer de badkamers en keukens vernieuwd, is de brandveiligheid verbeterd, is er geschilderd, zijn gevels gereinigd, de balkons vergroot, zonnepanelen geplaatst, is het gebouw beter geïsoleerd en is er een aparte stalling voor scootmobielen gemaakt. Dankzij deze werkzaamheden is de Franciscanessenhof weer bij de tijd en goed geschikt voor de iets oudere bewoners’’, aldus Sint Joseph.

De beschikbare woningen komen op de website www.woonburoalmelo.nl. Om te reageren moet iemand ingeschreven staan als woningzoekende.

Het projectkoor van Toonkunst Almelo verzorgt een herdenkingsconcert.
Bijzonder 4 mei concert in basiliek 11 uur geleden
'Hoog bezoek' op het Erasmus.
Erasmus: 'hoog bezoek' 15 uur geleden
ALMELO (NED): WIELRENNEN: 27 APRIL
Foto gemaakt tijdens de Koningsdag Ronde van Almelo
Emiel Jansman wint Koningsdagronde Almelo 30 apr, 14:45
Afbeelding
Vele activiteiten bij Actief Almelo 30 apr, 12:19
Muziek met Koningsdag. Kringloopwinkel WaWollie is ook present.
Inschrijving open voor 'Kleedje' op Oranjemarkt 30 apr, 10:01
De Stolpersteine worden gepoetst.
Stolpersteine gepoetst 30 apr, 08:32
Afbeelding
Lees de nieuwe editie van Almelo's Weekblad 30 apr, 08:00
Brian de Keersmaecker in actie tegen PEC Zwolle. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles gaat onderuit op bezoek bij PEC Zwolle 29 apr, 17:49