De nieuwe waterglijbaan van Preston Palace biedt veel plezier.
De nieuwe waterglijbaan van Preston Palace biedt veel plezier.

Nieuwe glijbaan bij Preston Palace

Algemeen

Vorige week maandag is de nieuwe waterattractie van Preston Palace officieel geopend. Carlo Slag onthulde de naam Monkey Rush en knipte het lint door. Vervolgens schreef Sem geschiedenis als ‘Eerste gast van de Preston Palace waterglijbaan’. Na deze historische slide was de interactieve waterglijbaan geopend voor het grote publiek.

Almelo - De bouw van de nieuwe waterglijbaan in het subtropisch zwemparadijs startte in januari dit jaar. De baan start op vier meter hoogte en daalt via drie bochten af. Het is uitgerust met een scala aan multimedia, waaronder themakeuzes, tijdregistratie en touchpoints.

Wens van gasten

Preston Palace laat met de realisatie van deze interactieve waterattractie de wens van haar gasten in vervulling gaan. ‘’Het biedt volop uitdaging voor het hele gezin en is een waardevolle aanvulling op het unieke aanbod van het All-in Family Resort’’, aldus Preston Palace.

Spektakel

Gemiddeld brengen jaarlijks 210.000 hotelgasten, 50.000 daggasten en bijna 100.000 zwembadgasten een bezoek aan de tropische jungle, zo meldt Preston Palace. “Een expeditie in de Riviera met bubbelbaden, stoombad en stroomversnelling biedt dankzij de Monkey Rush nog meer spektakel. De opening van de glijbaan brengt ook direct een verruiming van het zwembad met zich mee. Daarnaast wordt de horecaruimte vernieuwd met een royaal terras aan het water en Riviera Wellness blijft ontspannende behandelingen bieden’’, aldus Preston Palace.

Interactieve waterbeleving

Via de wenteltrap start het glijbaan avontuur vanuit de tropische sterrenhemel. “Bovenaan kies je uit een van de vele belevingen met bijbehorende muziek, lichteffecten en een snelheidsmeter. Tijdens de spannende waterrit voer je opdrachten uit en eindig je met een spetterende landing in het warme water’’, aldus Preston Palace.

Uitdaging

Degene die de nieuwe waterglijbaan uitprobeert kan er zeker een uitdaging in vinden. “Wie dacht dat het om een relaxed ritje gaat, moet de verwachtingen even bijstellen naar standje ‘avontuurlijk’. Elke bezoeker wordt namelijk uitgedaagd om de aller snelste te zijn en de meeste touchpoints te halen. Dagscores worden op een beeldscherm genoteerd. Dé ultieme triomf is de snelste tijd te verpletteren. Ga jij de uitdaging aan?’’, aldus Preston Palace.

Sem is de eerste

Op Facebook en Instagram werd via een winactie een gelukkige geloot die als eerste tijdens de opening die spannende uitdaging aandurfde. “Dat was Sem met zijn papa Bas, mama Monique en broertje Tygo. Super trots maakte hij de eerste ‘ride’ door de Monkey Rush. En uit die big smile op zijn gezicht concluderen wij: de nieuwe waterglijbaan is een mega upgrade voor All-in Family Resort Preston Palace!’’

Afbeelding
Van Kuyk heel blij met nieuwe pand 25 minuten geleden
Afbeelding
Eerste punt Heracles buitenshuis 17 uur geleden
Afbeelding
Sven en Manon officieel gezond lopen-specialist 18 uur geleden
Afbeelding
Almelospeld voor Nol Kok 19 uur geleden
Afbeelding
Kaliber komt met korte cursussen 21 uur geleden
Afbeelding
Informatiemarkt senioren COSBO op de Koornmarkt 24 sep., 09:40
Afbeelding
Twenterand aan kop bij NK Tegelwippen in Twente 23 sep., 18:51
Afbeelding
Toptalenten verbeteren specialistische zorg in ZGT 23 sep., 11:42