Brouwer-Hesselink.(Foto: Andre Klingemann)
Brouwer-Hesselink.(Foto: Andre Klingemann) (Foto: Andre Klingemann)

Marcel Hesselink doet mee aan de Vechtdal Rally in Hardenberg

Almelo/Vriezenveen - Het rallyduo Bert Brouwer en Marcel Hesselink rijdt zaterdag 18 juni de vierde wedstrijd van seizoen: ‘De Vechtdal Historic Rally’ in en rondom Hardenberg. Eerder reden ze al in Assen en het Duitse Altenkirchen.
Eind mei stond de Rallye Grönegau, net voorbij Osnabruck, op het programma. ‘’Onder nogal wisselende weersomstandigheden in zon en stromende regen, stonden we aan de start van een mooie, uitdagende en compacte wedstrijd met een zestal klassementsproeven over de smalle, bochtige weggetjes in heuvelachtig gebied. In een dik startveld met bijna 100 deelnemers, konden we hier een 36e plek noteren’’, meldt Vriezenvener Hesselink.
Voor de equipe met Almelose sponsors is Hardenberg één van de thuiswedstrijden, die tevens meetelt voor het Historic Rally Kampioenschap. “De Vechtdal Rally kenmerkt zich als een mooi en compact evenement. Verdeeld over tien klassementsproeven, waarvan twee nieuwe bij Ommen en Witharen, zullen we ongeveer 130 kilometer op snelheid rijden.’’

Het serviceterrein is op het parkeerterrein bij Prima Equipment aan de Noorwegenweg. Ook enkele klassementsproeven zijn in de directe omgeving. De start van de eerste deelnemer zal rond 12.15 uur zijn, en de finish vanaf 18.15 uur.

Meer berichten