Kirsten van Teijn komt (s)experimenteren in Hof 88.
Kirsten van Teijn komt (s)experimenteren in Hof 88. Foto:

Kirsten komt met (S)experiment naar Hof 88

Algemeen

Almelo - Cabaretière Kirsten van Teijn komt op woensdag 15 juni naar Theater Hof 88 in Almelo met haar nieuwe avondvullende cabaretprogramma (S)experiment.
In (S)experiment onderzoekt Kirsten nieuwe vormen in de liefde. “Deze voorstelling is een epische happening voor iedereen die liefheeft’’, aldus Hof 88. Aanvang: 20.15 uur.

‘’We worden aan alle kanten beperkt. Niet alleen door nieuwe maatregelen, maar ook door oude denkpatronen. Maar beperkingen bieden ook nieuwe ruimte. Is dit niet juist de tijd om de wereld te herdefiniëren? Kirsten begint bij de liefde. Vol optimisme en zelfspot neemt ze je mee in haar leven met haar vriend én haar vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse? In een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten. Nou ja, misschien omdat je twee keer zoveel schoonmoeders hebt, twee keer zoveel emoties en zes kerstdiners. Of omdat je volgens het RIVM nu maar één ‘seksbuddy’ mag hebben. Een intieme avond rondom 21e-eeuwse liefde over gender, seksualiteit en identiteit’’, aldus Hof 88.

Kirsten (1989) groeide op in het Noord-Hollandse dorpje Heiloo. In 2013 won ze de Jury, Publieks & Persoonlijkheidsprijs op het Groninger studenten cabaretfestival.

Kijk eens op actiefalmelo.nl of download de app.
Actief Almelo werkt aan de bekendheid 1 uur geleden
Tycho en Herma Kuikhoven van Plentyparts roepen collega's op om ook mee te doen met de 'week van de stenen winkel'.
'Doe je mee met de Week van de stenen winkel?' 5 uur geleden
Pedro Swier (Algemeen Directeur Vredehof), coördinator Elise Meenderink, voorzitter Marijke van Heeswijk, de cursisten van Hospice Leendert Vriel Almelo en de trainer Ronald Alferink van Nu-z11.
Hospice ontvangt donatie van Vredehof Donatiefonds 3 mei, 11:35
Afbeelding
'Almelose haven is van levensbelang' 2 mei, 15:46
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Rondstruinen op Woonboulevard 2 mei, 12:29
Afbeelding
Almelo herdenkt en viert vrijheid op 4 en 5 mei 2 mei, 09:48
Het projectkoor van Toonkunst Almelo verzorgt een herdenkingsconcert.
Bijzonder 4 mei concert in basiliek 1 mei, 12:33
'Hoog bezoek' op het Erasmus.
Erasmus: 'hoog bezoek' 1 mei, 08:39