Justin Hoogma in actie in de laatste wedstrijd tegen Feyenoord. (Foto: NESimages)
Justin Hoogma in actie in de laatste wedstrijd tegen Feyenoord. (Foto: NESimages) Foto: NESimages/Michael Bulder

Heracles gaat op bezoek bij Groningen

Algemeen

Heracles Almelo speelt op zondag 24 april uit tegen FC Groningen. De wedstrijd begint ‘s middags om half drie. Groningen staat achtste met 36 punten uit 29 wedstrijden. Heracles is de nummer 13 met 30 punten.

Almelo - Eerder dit seizoen won Heracles in Erve Asito met 4-2 van Groningen. Strand Larsen maakte de 0-1, waarna Basacigoklu en Laursen voor Heracles trefzeker waren. De 2-2 kwam van Postema, maar het slotstuk was voor Heracles met goals van Kiomourtzoglou en Kasanwirjo in eigen doel.

Groningen haalde uit de laatste 10 wedstrijden 17 punten, maar verloor de laatste twee, van Ajax en Heerenveen. Heracles haalde uit de laatste 10 wedstrijden 11 punten. In de laatste wedstrijd verloor Heracles thuis van Feyenoord, maar in de wedstrijd ervoor werd gewonnen bij Fortuna.

Bij de club van trainer Danny Buijs is Jorgen Strand Larsen de clubtopscorer met 12 doelpunten. Cyril Ngonge is de nummer twee met 7 goals en Michael de Leeuw staat op 5 treffers.

Bij Heracles is Sinan Bakis de clubtopscorer met 5 doelpunten. Plek twee wordt gedeeld door Kaj Sierhuis (geblesseerd) en de al vertrokken Delano Burgzorg met 4 goals. Nikolai Laursen, Rai Vloet (ook vertrokken) en Ismail Azzaoui (geblesseerd) staan op 3 treffers.

De ploeg van trainer Frank Wormuth (volgend seizoen in dienst bij Groningen!) kan zeker wat steun van de fans gebruiken in Groningen. De club heeft dan ook een kortingsactie voor de resterende uitwedstrijden bedacht. Na Groningen gaat Heracles nog op bezoek bij Willem II (8 mei) en RKC (11 mei). 

“De loyaliteit van onze zwart-witte achterban is onbeschrijfelijk en daarom willen wij met een speciale kortingsactie zoveel mogelijk supporters de mogelijkheid geven om Heracles Almelo in de resterende uitwedstrijden te steunen’’, aldus de club. ‘’Om zoveel mogelijk supporters de mogelijkheid te geven om de ploeg in de resterende uitwedstrijden te steunen, is er vanaf nu een speciale kortingsactie beschikbaar. Koop je voor 1 wedstrijd een ticket, dan betaal je 9 euro per autocombi-kaart en 20 euro voor de buscombi-kaart. Koop je voor 2 wedstrijden een ticket, dan betaal je 7 euro per autocombi-kaart en 15 euro voor de buscombi-kaart. Koop je voor 3 wedstrijden een ticket, dan betaal je 5 euro per autocombi-kaart en 12,50 euro voor de buscombi-kaart. Het is mogelijk om te variëren in type ticket. Indien je ervoor kiest om een van de uitwedstrijden te bezoeken met een autocombi-kaart, dan is het ook mogelijk om een buscombi-ticket voor een andere uitwedstrijd aan te schaffen. De prijs wordt in dat geval berekend met de bovengenoemde prijzen.’’

Er zijn wel voorwaarden. “De korting is alleen geldig wanneer de tickets op dezelfde naam komen te staan. De kaarten dienen in één transactie aangeschaft te worden. Je dient in het bezit te zijn van een seizoenkaart of fankaart met uitkaartregistratie. Kaarten zijn persoonsgebonden. Maximaal 1 kaart per wedstrijd per persoon.’’

Afbeelding
Actief Almelo pakt uit in de meivakantie 10 uur geleden
Afbeelding
Lezing over Marja van Elsberg 12 uur geleden
Afbeelding
Fontein Grotestraat gesloopt FOTO'S 13 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 12:17
Een werk van Elsa Snijder.
Kunstenaars tonen zich bij Open Ateliers 25 apr, 09:35
Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn heeft scherpe prijzen 24 apr, 12:24
Esmee Euren en Isabel de Wijngaert hebben de gedichtenwedstrijd rond 4 en 5 mei gewonnen.
Esmee en Isabel winnen gedichtenwedstrijd 24 apr, 07:33
De Montessorischool heeft een nieuw buitenleslokaal.
Ouders Montessorischool bouwen nieuw leslokaal 23 apr, 12:29