<p>Gezond en fit in 20 minuten. Dat kan i E-Fit Center dat op 11 september in Almelo opent.</p>

Gezond en fit in 20 minuten. Dat kan i E-Fit Center dat op 11 september in Almelo opent.

Nieuw in Almelo: E-Fit Center is gezond en fit in slechts 20 minuten

ALMELO - ‘’Ook te weinig tijd om lekker fit te worden of te blijven? Juist in deze tijd is het belangrijk om gezond te blijven.’’ Dat zijn de woorden van het E-Fit Center dat op 11 september in Almelo opent.

Sinds kort is er in Almelo een nieuw concept dat ervoor zorgt dat je fit en gezond blijft en dat in maar 20 minuten.

Bij het E-Fit Center in Almelo werken ze met EMS: electronic muscle stimulation. ‘’Dat is lekker bewegen in een speciaal pak met verschillende electropads op alle grote spiergroepen en probleemzones’’, zo laat een woordvoerder weten.

In de 20 minuten durende sessie ervaar je volgens E-Fit wat EMS is en train je je hele lichaam. ‘’Door onze nieuwste apparatuur op EMS-gebied krijg je zo’n 48 duizend spier- contracties. Dat staat gelijk aan een anderhalf tot twee uur durende training. Doordat we de nieuwste apparatuur van E-Fit hebben, kan dit lekker vrij en draadloos zodat er ook lekker buiten getraind kan worden. Het is dus een veilige en effectieve manier van trainen en door meer als tien jaar ervaring met EMS weten we precies wat we doen.’’

Naast de nieuwste apparatuur op EMS gebied, onderscheidt het E-Fit Center zich ook met de verschillende tests die ze uitvoeren. ‘’Zo wordt er met speciaal medisch apparatuur gekeken wat je lichaamssamenstelling is en wordt er gekeken hoe belastbaar en fit iemand is met een speciale cardioscan. Deze bepaalt het stress en fit level van de klanten door middel van een ECG, zodat we een training op maat kunnen aanbieden met de juiste belastbaarheid. Want hoe meer we meten, hoe meer we weten.’’

Naast de metingen en trainingen kijkt het team ook naar de levensstijl van klanten en komen ze daardoor met een passend en verantwoord eet en beweegadvies. 

Meer informatie staat op de website www.efitcenter.nl

Meer berichten