<p>Wie wordt de beste buurman of buurvrouw van Almelo? Maak nu uw nominatie bekend.</p>

Wie wordt de beste buurman of buurvrouw van Almelo? Maak nu uw nominatie bekend.

Nomineer de beste buur!

ALMELO - Woningcorporaties Beter Wonen en Sint Joseph houden dit jaar voor de vierde keer de Beste Buur Bokaal. De Beste Buur Bokaal is bedoeld om aandacht te vragen voor fijne buren, die altijd voor anderen klaarstaan.

De aanmeldingen lopen al flink binnen. Aanmelden kan nog steeds.

Ook dit jaar roept een onafhankelijke jury de Beste Buur Bokaal uit in Almelo. Deze fijne buurman of buurvrouw krijgt een beker en een mooie prijs. Inwoners kunnen hun buurman of buurvrouw tot 16 augustus nomineren voor deze prijs. Dat kan via www.bestebuurbokaal.nl/almelo.

Iedere inwoner van de gemeente Almelo kan een buurman of buurvrouw nomineren voor de Beste Buur Bokaal. Iemand nomineren? Vergeet dan niet om uit te leggen waarom deze persoon een goede buur is. 

Op 25 september maakt een onafhankelijke jury de winnaar bekend. Dit gebeurt tijdens een feestelijke uitreiking, waar de genomineerden voor worden uitgenodigd. Ook de andere genomineerden worden in het zonnetje gezet tijdens de uitreiking.

Naast Beter Wonen en Sint Joseph zijn Avedan en de gemeente Almelo betrokken bij de Beste Buur Bokaal. Ook de huurdersorganisaties van Beter Wonen en Sint Joseph, SHBW en HAR, zijn betrokken. Dit maakt de Beste Buur Bokaal een breed gedragen initiatief in Almelo.

Ga snel naar de website www.bestebuurbokaal.nl/almelo

Meer berichten