Woonboulevard Almelo heeft alle kersttrends in huis.
Woonboulevard Almelo heeft alle kersttrends in huis.

Woonboulevard vertelt dé kersttrends

Algemeen

Woonboulevard Almelo vertelt je dé kersttrends van 2022. En geeft tevens tips waar je deze op het Woonplein kunt vinden.

Almelo - De kerstboom is rondom de feestdagen hét stralende middelpunt in je woonkamer.

Maar het is heerlijk om deze warme sfeer in het huis door te voeren.

Gaan we de ballen van zolder weer afstoffen of is het tijd voor een eigentijdse look? Woonboulevard Almelo geeft je dé kersttrends van 2022.

Disco funky kerstballen

In 2022 wordt de trend van 2021 met ‘funky kerstballen’ verder doorgezet. Naast cocktailglazen zijn er ook disco-, regenboog-, bad-eendjes- of luipaardballen. Je kunt het zo gek niet bedenken of Kwantum op Woonboulevard Almelo verkoopt het. Dé trend is dan ook om deze kleurrijke verscheidenheid samen in één (kunst)boom te voegen, voorzien van een wit glitterlint of zacht glanzende disco-lampjes.

Scandinavische nostalgie

Jysk Almelo heeft een nieuwe variatie op het traditionele ‘Scandinavische’ rood-witte kerstthema dat we allemaal wel kennen. Aangevuld met kleuren als mistletoe, winterwit en zilver is het kleurenpalet heerlijk bekend en typisch Kerst. Eyecatchers dit jaar zijn onder meer de notenkraak-mannetjes en wollige kerstkabouters.

Frozen lake

Ook een winters thema mag natuurlijk niet ontbreken voor Kerst 2022. In gedachten sta je bij een sereen bevroren meer. Wit, mistig blauw gecombineerd met een donkere nachtblauwe tint vormen het koele, rustgevende kleurenpalet voor deze kersttrend. Breng de mooie witte natuur naar binnen met vogeltjes voor in de boom, vilten versieringen, vazen met bevroren-licht-effecten en kruip onder een heerlijke dikke deken voor de open haard. Het frozen lake thema is dit jaar terug te vinden op de kerstversiering afdeling van Praxis Almelo.

Kom gerust een kijkje nemen in de winkels op Woonboulevard Almelo om deze fijne kerstsferen zelf te ervaren.

Vintage Inspired

De kleuren die bij vintage centraal staan stralen typisch Kerst uit: poeder roze, licht goud, parelmoer en dennengroen. Perfect bij deze roze kersttrend passen versieringen als engeltjes, snoepgoed kerstballen, sneeuwbolletjes of klassieke voertuigen zoals een treintje of een tractor. Nostalgie in een hedendaags jasje. Deze romantische stijl vind je bij Gamma Almelo.

Afbeelding
Een buurtdeelkast op de Schelfhorst biedt uitkomst 27 jan, 11:08
Afbeelding
De Lantaarn op stoom met The Doors Undercoversessie 27 jan, 10:44
Afbeelding
Met het volgen van Route 68 valt Het Erasmus te ontdekken 27 jan, 07:19
Afbeelding
Actie Present met Valentijnskaarten 26 jan, 13:00
Afbeelding
Jeugd NK met liefst 330 veldrijders 26 jan, 09:10
Afbeelding
'Bij het groene mbo van Zone. college gaat 't ook echt ergens om' 26 jan, 07:21
Afbeelding
Repair Café de Hagedoorn 25 jan, 15:03
Afbeelding
Nieuwe energie dankzij Open Huis van Kaliber 25 jan, 10:16