Borrnerbroek heeft ze weer: de pinksterfeesten!
Borrnerbroek heeft ze weer: de pinksterfeesten! Foto:

Pinksterfeesten met een gevarieerd programma

Algemeen

Bornerbroek - Van 26 tot en met 29 mei staat Bornerbroek in het teken van de Pinksterfeesten. Een speciale editie, want Pinksterfeesten Bornerbroek bestaat dit jaar 40 jaar. Op zaterdag treden Dennie Christian en Tino Martin op.

Het programma aan de Entersestraat is vier dagen lang bomvol met leuke activiteiten en diverse artiesten. ‘’Vrijdag 26 mei trappen we af met het bedrijvenuurtje en een avond voor de (oud-)Bornerbroekers. Vanaf zaterdag worden er te gekke activiteiten georganiseerd voor jong en oud en is er elke avond feest in de tent’’, zo meldt de organisatie. Zaterdag is het ‘Deutsche Mittag’ met Bratwurst, de Grensland Oberkrainer en Dennie Christian. ‘’Tegen de avond zal het programma compleet veranderen. De biertafels worden ingeklapt zodat de dansvloer helemaal gevuld kan worden. Meerdere artiesten zullen de boel op stelten zetten.’’ Tino Martin is er

Bij de Pinksterfeesten Bornerbroek staat de partyband Daredevils voor de zaterdag op het programma. Op zondag, eerste pinksterdag, is het vanaf 10.00 uur ‘Frühschoppen und Flohmarkt’. De Brookerkapel en de grenskapel Freunde der Blasmusik zorgen voor originele Egerländers, Duitse Schlagers en Tsjechische en Böhmische muziek. De zondagmiddag staat in het teken van country met Stagecoach en Ramblin’ Boots. Daarnaast is er zondagmiddag van alles te doen op het Pinksterfeestenterrein. Er zijn verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo is er een brandweerdemonstratie, een cirkelshow van de Pyromancer, een hypnotiseur en vogelschieten. ‘s Avonds verzorgt Baby Blue een spetterende show bestaande uit rock, pop, Nederlandstalig en zelfs een vleugje hiphop. ‘’Verder zal Feestnation de tent omver blazen met een buitengewone show. Tussendoor zorgen DJ Matte Frazzie en Silfissa ervoor dat je niet stil kan blijven staan’’, aldus de organisatie. Tweede Pinksterdag heeft ook een goed gevuld (muziek)programma met de Mighty Machinery Monday, Fiets frotten volgen. Fiets Frotten, Kenny Dan en de ABBA Fever XL show. Het feestterrein en de tent zijn overdag gratis toegankelijk. De entree voor de tent is op zaterdag- en zondagavond 12,50 euro. Zie www.pinksterfeesten.nl.

Afbeelding
Eerste punt Heracles buitenshuis 15 uur geleden
Afbeelding
Sven en Manon officieel gezond lopen-specialist 17 uur geleden
Afbeelding
Almelospeld voor Nol Kok 18 uur geleden
Afbeelding
Kaliber komt met korte cursussen 20 uur geleden
Afbeelding
Informatiemarkt senioren COSBO op de Koornmarkt 24 sep., 09:40
Afbeelding
Twenterand aan kop bij NK Tegelwippen in Twente 23 sep., 18:51
Afbeelding
Toptalenten verbeteren specialistische zorg in ZGT 23 sep., 11:42
Afbeelding
Een passie voor Eagle Claw Kungfu 22 sep., 15:49