Borrnerbroek heeft ze weer: de pinksterfeesten!
Borrnerbroek heeft ze weer: de pinksterfeesten! Foto:

Pinksterfeesten met een gevarieerd programma

Algemeen

Bornerbroek - Van 26 tot en met 29 mei staat Bornerbroek in het teken van de Pinksterfeesten. Een speciale editie, want Pinksterfeesten Bornerbroek bestaat dit jaar 40 jaar. Op zaterdag treden Dennie Christian en Tino Martin op.

Het programma aan de Entersestraat is vier dagen lang bomvol met leuke activiteiten en diverse artiesten. ‘’Vrijdag 26 mei trappen we af met het bedrijvenuurtje en een avond voor de (oud-)Bornerbroekers. Vanaf zaterdag worden er te gekke activiteiten georganiseerd voor jong en oud en is er elke avond feest in de tent’’, zo meldt de organisatie. Zaterdag is het ‘Deutsche Mittag’ met Bratwurst, de Grensland Oberkrainer en Dennie Christian. ‘’Tegen de avond zal het programma compleet veranderen. De biertafels worden ingeklapt zodat de dansvloer helemaal gevuld kan worden. Meerdere artiesten zullen de boel op stelten zetten.’’ Tino Martin is er

Bij de Pinksterfeesten Bornerbroek staat de partyband Daredevils voor de zaterdag op het programma. Op zondag, eerste pinksterdag, is het vanaf 10.00 uur ‘Frühschoppen und Flohmarkt’. De Brookerkapel en de grenskapel Freunde der Blasmusik zorgen voor originele Egerländers, Duitse Schlagers en Tsjechische en Böhmische muziek. De zondagmiddag staat in het teken van country met Stagecoach en Ramblin’ Boots. Daarnaast is er zondagmiddag van alles te doen op het Pinksterfeestenterrein. Er zijn verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo is er een brandweerdemonstratie, een cirkelshow van de Pyromancer, een hypnotiseur en vogelschieten. ‘s Avonds verzorgt Baby Blue een spetterende show bestaande uit rock, pop, Nederlandstalig en zelfs een vleugje hiphop. ‘’Verder zal Feestnation de tent omver blazen met een buitengewone show. Tussendoor zorgen DJ Matte Frazzie en Silfissa ervoor dat je niet stil kan blijven staan’’, aldus de organisatie. Tweede Pinksterdag heeft ook een goed gevuld (muziek)programma met de Mighty Machinery Monday, Fiets frotten volgen. Fiets Frotten, Kenny Dan en de ABBA Fever XL show. Het feestterrein en de tent zijn overdag gratis toegankelijk. De entree voor de tent is op zaterdag- en zondagavond 12,50 euro. Zie www.pinksterfeesten.nl.

Afbeelding
Nieuw elan bij HobNob Festival 14 uur geleden
Afbeelding
Defecte naaimachine bij Repair Café de Hagedoorn 17 uur geleden
Afbeelding
Martin Beumer in de ban van Lös Hoes 18 uur geleden
Afbeelding
Schoolsportdagen komen eraan bij SISU 30 mei, 13:46
Afbeelding
'On the way to the Almelo Allee' 30 mei, 13:39
Afbeelding
Samenwerking Simpel en Marly 30 mei, 12:10
Afbeelding
Mooie serie concerten in Beeklustpark 29 mei, 18:23
Afbeelding
Studenten behouden voor de bouw 29 mei, 16:15