DatingOost houdt een singlesparty in Almelo.
DatingOost houdt een singlesparty in Almelo. Foto:

Singlesparty DatingOost

Algemeen

Almelo - DatingOost houdt zaterdagavond 6 mei een singlesparty voor 40-plussers. Het singlesfeest is bij Grandcafe Enjoy, naast JMR Sportcentre aan de Sluiskade ZZ (voorheen dansschool Elkerbout). De avond staat in het teken van dansen, borrelen, kennismaken, hapje, drankje, nieuwe vrienden maken en flirten mag. Getty Schepers, matchmaker van DatingOost en Esther Doeve, eigenaresse van Sportcafe Enjoy hebben de handen ineen geslagen om in Almelo na lange tijd weer iets te organiseren voor alleenstaanden. Getty Schepers vertelt dat het inmiddels een paar jaar geleden is en ze steeds vragen krijgen wanneer weer in Almelo? “Singles in de leeftijdsgroep van 40 tot 67 jaar willen nog graag een keer uit, maar vrienden zitten veelal in relaties en hebben niet altijd puf om met jou mee uit te gaan. Nu kan men alleen gaan. We ontvangen alle singles persoonlijk bij binnenkomst. Dit voelt vertrouwd en stelt gerust, is onze ervaring.” Vooraf aanmelden is niet nodig. De avond begint om 20.30 uur. Entree 13,50 euro.

Expo ‘Kunst in de klas’

Almelo - In het Natuurhus is de expositie ‘Kunst in de klas’ nog te zien tot en met zondag 7 mei. Een aantal basisscholen heeft samen met kunstenaars Martine Evenhuis en Janke Nieboer kunstwerken van natuurlijk materiaal gemaakt in het kader van de Week van de amateurkunst.

Pax Kinderhulp zoekt vakantieouders,
Pax Kinderhulp op zoek naar vakantieouders 5 uur geleden
Bram Eijgenhuijsen, bekend van B&B Vol Liefde,
Presentatie boek Bram Eijgenhuijsen 7 uur geleden
Kijk eens op actiefalmelo.nl of download de app.
Actief Almelo werkt aan de bekendheid 4 mei, 13:48
Tycho en Herma Kuikhoven van Plentyparts roepen collega's op om ook mee te doen met de 'week van de stenen winkel'.
'Doe je mee met de Week van de stenen winkel?' 4 mei, 09:43
Pedro Swier (Algemeen Directeur Vredehof), coördinator Elise Meenderink, voorzitter Marijke van Heeswijk, de cursisten van Hospice Leendert Vriel Almelo en de trainer Ronald Alferink van Nu-z11.
Hospice ontvangt donatie van Vredehof Donatiefonds 3 mei, 11:35
Afbeelding
'Almelose haven is van levensbelang' 2 mei, 15:46
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Rondstruinen op Woonboulevard 2 mei, 12:29
Afbeelding
Almelo herdenkt en viert vrijheid op 4 en 5 mei 2 mei, 09:48