Afbeelding

Ervaar de toekomst van techniek bij Hoppenbrouwers Techniek

Algemeen

ALMELO -Hoppenbrouwers Techniek opent op zaterdag 18 maart van 11.00 uur tot 14.00 uur de deuren voor Kennis & Koffie. Het Kennis & Koffie event is bedoeld om een breed publiek geschoold of ongeschoold aan te spreken. Iedereen kan die dag op een laagdrempelige manier kennismaken met het bedrijf in Almelo. 

Henny de Haas, algemeen directeur van Hoppenbrouwers Techniek, vertelt: “We zijn een mooi bedrijf met een grote diversiteit aan techniek en opdrachtgevers. Het Kennis & Koffie event laat mens en techniek op een laagdrempelige manier bij elkaar brengen, iets dat we bij Hoppenbrouwers belangrijk vinden.” 

Opleidingsmogelijkheden technici 

Ellen Vermeer, directeur HR: “De aanwas van technisch personeel is schaarser dan ooit. Hierdoor worden we gedwongen om creatief en vooruitstrevend om te gaan met werving. We doen er alles aan om jongeren te enthousiasmeren voor de techniek. Hoppenbrouwers biedt jonge technici veel kansen! Er zijn veel opleidingsmogelijkheden van BBL tot Duaal of stagemogelijkheden. Daarnaast verwelkomt Hoppenbrouwers ook graag ervaren technici, potentiële medewerkers die zich om willen scholen en vrouwen die de techniek in willen voor een kopje koffie? Tijdens dit event kan men de vestigingen bezoeken voor een 1-op-1 gesprek met onze vakspecialisten.” 

Voor meer informatie over Kennis & Koffie, kijk op: Kennis & Koffie - Hoppenbrouwers Techniek (werkenbijhoppenbrouwers.nl

Over Koninklijke Hoppenbrouwers Techniek 

Koninklijke Hoppenbrouwers Techniek is de technische dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon iets meer dan 100 jaar geleden als éénmanszaak in Udenhout. Nu ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit 20 vestigingen in Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. De 1650 medewerkers staan op één binnen het bedrijf; tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met plezier helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waar te maken: de beste en meest duurzame technisch dienstverlener van Nederland worden. 

Digitale criminaliteit kost zowel mensen als organisaties jaarlijks veel geld. Gelukkig kunnen we ons goed wapenen tegen onder meer phishing en gijzelsoftware.
Actiedag tegen digitale criminaliteit 7 uur geleden
Afbeelding
Live concert band Greyman in Proeflokaal België 8 uur geleden
Stichting Viadere bestaat uit 16 basisscholen, waarvan 15 in Almelo en 1 in Wierden.
Aandacht voor Viadere 12 uur geleden
Afbeelding
Repair Café in het Noaberhoes goed bezocht 27 mrt, 12:24
Kunst Punt heeft een nieuwe expositie. (Foto: Hubert van Mastrigt)
Tiende expositie in het Kunst Punt Almelo met vier kunstenaars 26 mrt, 12:28
Afbeelding
Ritten met de locomotief op Woonboulevard 26 mrt, 09:43
ZGT scoort met een knuffelberenziekenhuis. (Foto: ZGT)
'Mijn beer is op zijn hoofd gevallen' 26 mrt, 08:30
Emil Hansson in actie in de KKD tegen Willem II. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Hansson en Roosken langer in shirt Heracles 25 mrt, 14:42