Afbeelding

Ervaar de toekomst van techniek bij Hoppenbrouwers Techniek

Algemeen

ALMELO -Hoppenbrouwers Techniek opent op zaterdag 18 maart van 11.00 uur tot 14.00 uur de deuren voor Kennis & Koffie. Het Kennis & Koffie event is bedoeld om een breed publiek geschoold of ongeschoold aan te spreken. Iedereen kan die dag op een laagdrempelige manier kennismaken met het bedrijf in Almelo. 

Henny de Haas, algemeen directeur van Hoppenbrouwers Techniek, vertelt: “We zijn een mooi bedrijf met een grote diversiteit aan techniek en opdrachtgevers. Het Kennis & Koffie event laat mens en techniek op een laagdrempelige manier bij elkaar brengen, iets dat we bij Hoppenbrouwers belangrijk vinden.” 

Opleidingsmogelijkheden technici 

Ellen Vermeer, directeur HR: “De aanwas van technisch personeel is schaarser dan ooit. Hierdoor worden we gedwongen om creatief en vooruitstrevend om te gaan met werving. We doen er alles aan om jongeren te enthousiasmeren voor de techniek. Hoppenbrouwers biedt jonge technici veel kansen! Er zijn veel opleidingsmogelijkheden van BBL tot Duaal of stagemogelijkheden. Daarnaast verwelkomt Hoppenbrouwers ook graag ervaren technici, potentiële medewerkers die zich om willen scholen en vrouwen die de techniek in willen voor een kopje koffie? Tijdens dit event kan men de vestigingen bezoeken voor een 1-op-1 gesprek met onze vakspecialisten.” 

Voor meer informatie over Kennis & Koffie, kijk op: Kennis & Koffie - Hoppenbrouwers Techniek (werkenbijhoppenbrouwers.nl

Over Koninklijke Hoppenbrouwers Techniek 

Koninklijke Hoppenbrouwers Techniek is de technische dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon iets meer dan 100 jaar geleden als éénmanszaak in Udenhout. Nu ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit 20 vestigingen in Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. De 1650 medewerkers staan op één binnen het bedrijf; tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met plezier helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waar te maken: de beste en meest duurzame technisch dienstverlener van Nederland worden. 

Afbeelding
Achttien medailles ROC bij Skills The Finals in RAI 52 minuten geleden
Afbeelding
Vechtstromen: BBB wint 3 uur geleden
Afbeelding
Heracles pakt de punten tegen strijdlustig Den Bosch 19 uur geleden
Afbeelding
Kringloop Almelo heeft onderdak 20 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Almelo schrijft positieve cijfers over jaar 2022 20 uur geleden
Afbeelding
Gun kunststof tuinmeubelen een tweede leven: lever ze in 20 uur geleden
Afbeelding
Wint Almelo dit jaar opnieuw de gouden schep? 21 uur geleden
Afbeelding
Vol programma Koningsfestival 26 mrt., 20:35