Bungy! (Foto: Wouter Bos)
Bungy! (Foto: Wouter Bos) Foto: Wouter Bos

Gratis Bungy Jump Trampoline

Algemeen

Op een deel van een parkeerplein op Woonboulevard Almelo wordt op zaterdag 24 december een erg leuk Winterfestijn gehouden. Zo kun je er gratis op een gave Bungy Jump Trampoline!

Almelo - Woonboulevard Almelo staat in Twente inmiddels wel bekend om haar leuke Plein-evenementen.
En ook met deze Kerst valt er weer wat leuks te beleven.

Jezelf warmspringen

Zo kunnen kinderen, in het bijzijn van hun ouders of verzorgers, zich op 24 december tussen 13.00 uur en 17.00 uur melden bij het gezellige Kerstplein op Woonboulevard Almelo. 

In deze koude Kerstmaand kun je jezelf heerlijk warm springen naar grotere hoogten, hoe leuk is dat! Hoog in de lucht springen en spectaculaire salto’s maken! En dat onder professionele begeleiding uiteraard.

Zandtekenen

Ook kun je aanschuiven bij het Zandtekenen. Zo maak je samen met de aanwezige kunstenaar voor misschien wel opa of oma deze Kerst een prachtige Kerst-kunstwerk van zand. 

Sneeuwprinses

Maar misschien wil je jezelf wel feestelijk laten uitdossen? Dat kan ook, want Bonnyz tovert ieder kind om tot een sneeuwprinses of sneeuwwolf.
Zij schminkt je naar eigen keuze en ook dit is geheel gratis.
Ben je naar al deze gezelligheid hongerig geworden? Er is op het plein een smulkraam, maar vergeet ook de Andy Oliebollenkraam niet, die gevestigd is voor Kospa Living, schuin tegen over Mc Donalds.


Kersthits

En wat is Kerst zonder de zoete klassieke kersthits! Daar wordt op Woonboulevard Almelo op 24 december voor gezorgd, want twee gezellige Kerstmannetjes lopen door alle winkels om de boel muzikaal op te vrolijken. Dus ben je op de valreep nog op zoek naar leuk servies, mooie kerstdecoratie of iets anders voor in of rondom het huis? Zing dan onder het shoppen met de Kerstmannetjes mee met Mariah Carey of Wham of neurie mee met de good old kerstklassiekers.

De Bungy Jump Trampoline op zaterdag 24 december op Woonboulevard Almelo wordt de bezoekers gratis aangeboden. Zaterdag 24 december kan dus alvast in de agenda genoteerd worden als bijzondere voorloper op Eerste Kerstdag. Maar er is meer te doen op Woonboulevard Almelo. Op zondag 18 december lopen er Kerstvrouwtjes door alle winkels om heerlijke kerstkransjes uit te delen.

JYSK Almelo heeft de perfecte loungeset voor in de tuin.
JYSK heeft de perfecte loungeset 14 uur geleden
Repareren in de Hagedoorn.
Allerhande reparaties in Repair Café de Hagedoorn 15 mei, 13:23
De Almeloopers zijn klaar voor de Roparun.
Almeloopers in vorm voor de Roparun 15 mei, 09:31
Afbeelding
Open Boerderijdag in Bornerbroek 14 mei, 13:17
Afbeelding
Leerlingen Zone.college krijgen les in vissen 14 mei, 09:25
Vier kunstenaars exposeren in Kunst Punt Almelo bij de elfde expositie.
Expositie in Kunst Punt draait volop 14 mei, 08:30
Afbeelding
Lees de nieuwe editie van Almelo's Weekblad 14 mei, 08:00
René Maarleveld (links) en Rein Vos van Avezathe.
Roeiers Amycus blij met hun locatie 13 mei, 18:01