<p>De Woonboulevard Almelo is helemaal voor 2022 en heeft de laatste trends in huis.&nbsp;</p>

De Woonboulevard Almelo is helemaal voor 2022 en heeft de laatste trends in huis. 

Interieurtrends van 2022 op Woonboulevard Almelo: ‘Iedere bewoner zijn eigen plekje’

ALMELO - De Woonboulevard Almelo heeft de interieurtrends van 2022 doorgevoerd. Warme tinten, goud, messing maar ook aardetinten zijn terug te vinden in een stijl die omschreven kan worden als functioneel wonen.

Woonkamers waren voorheen een open ruimte en zullen in 2022 meer ingedeeld worden in verscheidene sfeervolle hoeken. Denk naast een grote elementbank ook aan een love seat of fauteuil in een andere hoek van de woonkamer en aan afscheidingselementen in de vorm van een grote designpot of een sfeervolle haard.

Mensen zullen investeren in een duurzaam fijn huis waar iedere bewoner zijn eigen plekje heeft. Hierbij past een goede vloer met een warm vloerkleed. De mooie accessoires maken het huis gezellig. Zoals sfeervolle verlichting, mooie vazen in aarde tinten, aaibare kussens in verschillende prints. Mooie warm getinte kussens in oranje, rood en paars brengen je huis meteen in warme sferen.

Ook keukens worden meer dan voorheen een ontmoetingsplek. Dus die fijne barkrukken met dat hoge tafeltje maken een hoekje in de keuken net wat fijner. Kies je voor een fijne eetkamerstoel? Zitcomfort maar ook garantie op materialen zijn in alle winkels op Woonboulevard Almelo gewaarborgd.

Ook de badkamer wordt in 2022 duurzamer gemaakt. Denk aan trendy koper of gouden kranen of juist aarde materialen. Maar ook een sun shower geeft thuis dat wellness gevoel. In de is over de top een veel geziene trend. Wat dacht je van je eigen haard, verwerkt in het hoofdbord?

Daarnaast wordt binnen naar buiten doorgevoerd want ook een fijn ingerichte veranda kan met een haartje en glazen schuifdeuren in de winter en het voorjaar een heerlijke plek zijn om te borrelen of televisie te kijken. Ook hier zorgen sfeervolle lampen, mooie karpetten en een heerlijk zittende bank met een leuke stoel voor een fijne uitstraling.

Kijk bij de winkels op Woonboulevard Almelo naar de ‘afspraak aan huismogelijkheden’. De adviseurs blijven op gepaste afstand en maken vrijblijvend een 3D-tekening op maat.

-Tekst Juliette Vrijhoeven - marketeer bij Woonboulevard Almelo.

Meer berichten