TOP1Toys en Speelgoed Boulevard geven Sinterklaas cadeautips.
TOP1Toys en Speelgoed Boulevard geven Sinterklaas cadeautips.

Sinterklaas: cadeautips van TOP1Toys

Algemeen

Sinterklaas maakt zich klaar voor pakjesavond, maar het blijft voor deze man op leeftijd moeilijk om te weten wat bij kinderen dit jaar trendy is. Gelukkig helpen zijn inkooppieten en het team van Top1Toys/Speelgoed Boulevard (1ste verdieping Woon & Slaap) op Woonboulevard Almelo hem daarbij.

Almelo - “Het voordeel is dat wij alle trends in de gaten houden en ons assortiment hierin up to date houden. Dus loop je vast met het zoeken van een leuk cadeau dan kan ik je altijd op weg helpen”, aldus Jonina van Top1Toys/Speelgoed Boulevard. Om alvast weer te geven wat momenteel hot is bij de jeugd, noemt ze een aantal artikelen op:

Super Mario speelgoed en cadeaus

Lego van Super Mario is helemaal hot. Kinderen vanaf 6 jaar spelen graag met de bijbehorende stenen en interactieve figuren. De verschillende sets bieden populaire personages, creatieve modellen en een nieuwe manier van spelen. Perfect om je favoriete scènes uit de games na te spelen of om nieuwe avonturen te bedenken.

Ook erg leuk: de Lego City lijn

Je hebt Lego en je hebt Lego City. Bij Lego City moet je denken aan onderdelen die tezamen een gehele stad kunnen vormen. Bijvoorbeeld een mooie politie-set, brandweer-set, auto`s et cetera. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is zowel in kleine als grote verpakking bij Top1Toys op Woonboulevard Almelo te koop.

Pokémonkaarten

Pokémonkaarten zijn voor kinderen tussen ongeveer 6 en 12 jaar. Belangrijk is dat ze kunnen lezen, dus vanaf dat ze kunnen lezen en de interesse hebben voor Pokémonkaarten kunnen ze er mee gaan spelen. Uiteraard kan je al op jongere leeftijd kaarten ruilen op basis van wat je mooi vindt. Pokémon blijft gewoon een populair cadeau en Sint kan het naar wens groot (Gift Box) of klein (aantal kaarten) inkopen.

Outdoor Adventure

Lekker met je vrienden samen naar buiten op skeelers of een gave step. Veel kinderen hebben een oud exemplaar. Met name ons eigen merk Alert is erg populair. Alert staat voor kwaliteit en de artikelen zijn zowel in jongens als meidenkleuren verkrijgbaar.

LOL 

Iets wat alweer enige tijd geleden uit America is komen overwaaien, maar in assortiment zich steeds meer uitbreidt. Het begon allemaal met de LOL bal, waarbij kinderen het uitpakken van verschillende poppetjes erg leuk vonden. Deze poppetjes kun je sparen en daar zijn weer allemaal artikelen bij, zoals verschillende kledingsetjes.

Knuffels van Ty Beanie

Ieder kind wil graag een knuffel van Ty Beanie, dé knuffel met die grote mooie glimmende ogen. Ze zien er erg schattig uit en zijn ook nog eens in verschillende uitvoeringen en diverse diersoorten te vinden. Bovendien hebben we niet alleen knuffels, maar ook sleutelhangers. Ken je nog een (hulp)Piet die opzoek is naar een leuk cadeau? Laat Piet een kijkje nemen bij Top1Toys/ Speelgoed Boulevard op Woonboulevard Almelo!

Afbeelding
Eerste punt Heracles buitenshuis 16 uur geleden
Afbeelding
Sven en Manon officieel gezond lopen-specialist 17 uur geleden
Afbeelding
Almelospeld voor Nol Kok 18 uur geleden
Afbeelding
Kaliber komt met korte cursussen 20 uur geleden
Afbeelding
Informatiemarkt senioren COSBO op de Koornmarkt 24 sep., 09:40
Afbeelding
Twenterand aan kop bij NK Tegelwippen in Twente 23 sep., 18:51
Afbeelding
Toptalenten verbeteren specialistische zorg in ZGT 23 sep., 11:42
Afbeelding
Een passie voor Eagle Claw Kungfu 22 sep., 15:49