Top1Toys pakt groots uit...
Top1Toys pakt groots uit...

Mini speelgoed testers gaan online!

Algemeen

Speelgoed boulevard Almelo – Top1Toys pakt groots uit, maar hoe? Lees het hieronder!

Almelo - Sinds een jaar of anderhalf bevindt zich op de woonboulevard in Almelo een Top 1 Toys – Speelgoedboulevard. Een ruim assortiment voor jong en oud met een heleboel extra voordelen, zoals zeven dagen in de week geopend zijn en je kan er gratis parkeren voor de deur.
Elk jaar verschijnen er verschillende catalogussen, die vol staan met het huidige speelgoed. Deze valt dan ouderwets gezellig bij jullie thuis op de mat, wat vooral rond de feestdagen erg handig is, vooral voor onze kinderen natuurlijk.
Maar tegenwoordig gaat alles toch wat anders.
Niemand kan zich nog een wereld zonder internet voorstellen en vooral social media nemen alles over. Facebook, YouTube, TikTok, foto’s, video’s en livestreams. Je buurmeisje en buurjongen die je al jaren kent, kunnen zomaar eens wereldberoemd zijn vanaf hun zolderkamer.
Het enige wat hiervoor nodig is, is een mobiele telefoon of een ander voorwerp voorzien van een camera, vrolijke inhoud om vast te leggen en een beetje handig zijn op de laptop is ook wel mooi meegenomen.
Opnemen, knippen, plakken en hup online zetten. De vingervlugge jeugd van tegenwoordig doet de rest voor je.
Bevalt het ze namelijk wat ze zien? Dan ben je binnen no-time een bekendheid op het wereldwijde net!

Speelgoedboulevard Almelo had maar al te goed in de gaten dat dit het nieuwe reclame maken is. Iedereen heeft tegenwoordig wel social media, dus waarom niet meedoen via daar? En daar komt dit vrolijke tweetal om de hoek.
Misschien heb je ze al eens gespot. Linn (7) en Jordann (9) zijn het nieuwe gezicht van de speelgoedbranche in Twente. In duo- of solovorm maken zij tweewekelijks allerlei komische filmpjes voor op hun vele kanalen zoals dat heet, oftewel hun social media apps. Speelgoed uitpakken en testen, onderlinge wedstrijdjes houden met elkaar of gastvriendjes, win- en weggeefacties voor de volgers.
Alles komt voorbij en helemaal niets is te gek. “Ik kijk zelf naar een heleboel YouTubers die coole filmpjes maken waarbij ik altijd erg moet lachen. Zij zijn eigenlijk gewoon aan het spelen en wij kunnen meekijken. Dat wilde ik zelf proberen. Samen met Linn kan dat nu ook echt”, aldus Jordann.
Ook Linn is blij met haar nieuwe hobby. “Omdat wij de filmpjes maken voor Top1Toys hebben we vrij toegang tot het mooiste en nieuwste speelgoed wat er is, dat vind ik echt heel leuk! En omdat wij het al testen, kunnen andere kindjes kijken of ze het ook leuk vinden of liever iets anders willen voor bijvoorbeeld hun verjaardag, handig toch?”

Ben je nou zelf benieuwd naar deze leuke filmpjes en acties? Zoek dan online op Speelgoedboulevard Almelo of breng de winkel een bezoek!

Jerney Bennes is marketeer bij Woon & Slaap, Shop in Shop XL Store & Speelgoedboulevard Almelo

Het projectkoor van Toonkunst Almelo verzorgt een herdenkingsconcert.
Bijzonder 4 mei concert in basiliek 19 uur geleden
'Hoog bezoek' op het Erasmus.
Erasmus: 'hoog bezoek' 23 uur geleden
ALMELO (NED): WIELRENNEN: 27 APRIL
Foto gemaakt tijdens de Koningsdag Ronde van Almelo
Emiel Jansman wint Koningsdagronde Almelo 30 apr, 14:45
Afbeelding
Vele activiteiten bij Actief Almelo 30 apr, 12:19
Muziek met Koningsdag. Kringloopwinkel WaWollie is ook present.
Inschrijving open voor 'Kleedje' op Oranjemarkt 30 apr, 10:01
De Stolpersteine worden gepoetst.
Stolpersteine gepoetst 30 apr, 08:32
Afbeelding
Lees de nieuwe editie van Almelo's Weekblad 30 apr, 08:00
Brian de Keersmaecker in actie tegen PEC Zwolle. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles gaat onderuit op bezoek bij PEC Zwolle 29 apr, 17:49