Jonina is gastvrouw bij gastvrouw bij Shop in Shop en verwelkomt iedereen die de mooiste en leukste cadeaus nodig heeft.
Jonina is gastvrouw bij gastvrouw bij Shop in Shop en verwelkomt iedereen die de mooiste en leukste cadeaus nodig heeft. Foto:

Sint naar de Woonboulevard

Algemeen

Sinterklaas en de Kerstman slaan dit jaar hun slag in Almelo. Dat doen ze beide op één plek: op de Woonboulevard. Daar staat namelijk een enorme cadeauwinkel met liefst 3.200 vierkante meter cadeauplezier.

Almelo - Shop in Shop en Top 1 Toys zijn namelijk helemaal is feeststemming. Er staan 75 duizend artikelen klaar. Met zo’n aanbod koopt niemand mis. Joost Tiemersma somt een klein gedeelte van het grote aanbod op. ‘’Natuurlijk is er speelgoed. Verder zijn er onder meer woonaccessoires, babyartikelen, boxsprings, fauteuils, geschenken, verlichting, wanddecoratie en tapijten. Te veel om op te noemen’’, vertelt de eigenaar van deze winkels.

De stemming zit er al goed in volgens Joost, die sinds een paar weken deze gloednieuwe formule heeft gelanceerd op de Woonboulevard in Almelo. ‘’Er komen heel veel gezinnen. Het in deze coronatijd toch een heerlijk uitje’’, vertelt Joost.. ‘’De moeders en vaders gaan vaak eerst samen met hun kinderen op vooronderzoek uit. Later komen ze zonder kinderen terug om Sinterklaas of de Kerstman te helpen met het kopen van cadeaus’’, lacht Joost.

Top 1 Toys zijn eigenlijk zeven aparte speelgoedwinkels. ‘’Denk aan een met Lego en een ander met Playmobil’’, zegt Tiemersma. Het nieuwe concept is een samenwerking met de Top1Toys die in het centrum zit.

Shop in Shop en Top 1 Toys: 75 duizend artikelen

Brian de Keersmaecker in actie. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles blijft in de eredivisie 9 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de veelzijdigheid van polo's 14 uur geleden
Tonnie Frazer en Roel Dragt stoppen bij het SeniorenJournaal
SeniorenJournaal alweer tien jaar oud 15 uur geleden
Meer weten? Kijk op www.ontdekhightechtwente.nl voor meer informatie en updates.
Het hart van hightech wordt groter 18 mei, 12:33
Gerrit Willering (links) en Hendrik Supheert starten een Gitaarcafé in Aadorp.
Het Aahoes krijgt een Gitaarcafé 17 mei, 13:24
JYSK Almelo heeft de perfecte loungeset voor in de tuin.
JYSK heeft de perfecte loungeset 16 mei, 13:19
Repareren in de Hagedoorn.
Allerhande reparaties in Repair Café de Hagedoorn 15 mei, 13:23
De Almeloopers zijn klaar voor de Roparun.
Almeloopers in vorm voor de Roparun 15 mei, 09:31