CUBE Store is dé fietsenspeciaalzaak.
CUBE Store is dé fietsenspeciaalzaak.

CUBE Store is dé fietsenspeciaalzaak

Algemeen

CUBE Store in Almelo is dé specialist op het gebied van mountainbikes, racefietsen, stadsfietsen en e-bikes! Kom langs op Woonboulevard Almelo!

Almelo - Met de opening van de nieuwste CUBE-winkel is Woonboulevard Almelo een zeer uitgebreide fietsenspeciaalzaak rijker! De nieuwe winkel in Almelo heeft een oppervlakte van bijna 1000 vierkante meter en biedt alle ruimte om de mooiste fietsen, kleding en accessoires van CUBE te kunnen laten zien. Bij CUBE Store Almelo vind je alles wat je nodig hebt voor jouw fietsavontuur!

CUBE Stores biedt een uitgebreid assortiment aan de nieuwste CUBE-fietsen, waaronder mountainbikes, racefietsen, stadsfietsen en e-bikes. Ook is er een breed scala aan fietsaccessoires, kleding en onderdelen die zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel recreatieve fietsers als professionals te voldoen. Voor fietsreparatie en -onderhoud kun je ook terecht bij CUBE Almelo.
Het deskundige team van fietsliefhebbers staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste fiets, het bieden van technische ondersteuning en het delen van waardevol advies.

Mountainbiken is een opwindende en avontuurlijke sport, waarbij je de kans krijgt om de prachtige natuur te verkennen, je fysieke conditie te verbeteren en je eigen grenzen te verleggen. Of je nu net begint of al een doorgewinterde fietser bent, het is van cruciaal belang om de juiste maat mountainbike te kiezen voor een comfortabele en effectieve rijervaring. Het kiezen van de verkeerde maat kan namelijk leiden tot ongemak, een verminderde controle over je fiets en zelfs blessures. In de store in Almelo bekijken wij welke maat mountainbike je nodig hebt en bieden een handige maattabel voor mountainbike frames, zodat je met vertrouwen de juiste keuze kunt maken voor jouw avonturen op twee wielen.

Het meten van de framemaat van een mountainbike is een cruciale eerste stap om ervoor te zorgen dat je fiets goed past en comfortabel is om op te rijden. De framegrootte van een mountainbike verwijst naar de lengte van de buis die loopt van het midden van de trapas tot aan de bovenkant van de zitbuis. Kies de juiste maat: als je binnenbeenlengte overeenkomt met de zithoogte van de mountainbike, heb je waarschijnlijk de juiste maat gevonden.
Twijfel je of je de juiste maat hebt gevonden? Kom langs in onze winkel voor persoonlijk advies of neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder!

En lijkt het jou leuk om in een van de nieuwe CUBE Stores te komen werken? We hebben nog verschillende vacatures openstaan. Word jij onze nieuwe collega? Ga voor informatie naar www.cubestore.nl.
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent de nieuwe winkel? Houd dan website www.cubestores.nl en socials van Woonboulevard Almelo in de gaten!

Repareren in Repair Café Windmolenbroek.
Rollator en meer spullen gerepareerd in Noaberhoes 18 uur geleden
Acoustrio komt naar België. (Foto: Ed Step)
Boekenmarkt met muziek bij België 7 mei, 14:02
Het Almelo's Overdag Koor kan zeker nog nieuwe zangeressen gebruiken.
'Het vergt best een beetje scholing' 7 mei, 11:53
Afbeelding
Lees de nieuwe editie van Almelo's Weekblad 7 mei, 08:00
Opgave voor de excursies gaat via: windtalmelo@outlook.com.
Natuurhus zorgt voor lezingen en excursies 7 mei, 08:00
Een ontgoochelde Jizz Hornkamp zoekt de fans op. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Ontluisterende nederlaag Heracles 6 mei, 15:06
Afbeelding
Bijzondere warming-up Oald Stars 6 mei, 13:55
 Declan Trezise wint, voor Oded Kogut en Coen Vermeltfoort. (Foto: Herbert Huizer)
Australiër Declan Trezise wint Ronde van Overijssel 6 mei, 13:05