Afbeelding
Foto: Shutterstock

Geef kleur aan je huis

Door de crisissen en problemen in de wereld ontstaat de behoefte om het leven te vieren en je even af te sluiten voor negativiteit. Dit is precies waar de trend Viva la Vida over gaat. Een trend vol vrolijkheid, passie, expressiviteit en kleur. Droom weg in de sfeer die doet denken aan Zuid-Europa of Midden-Amerika!

In huis zie je een vrolijke mix van kleur in de bloemen en planten. Samen met decoratieve dessins in accessoires, smeedijzer en mozaïektegels zorgt dit voor een temperamentvol sfeertje. De vrolijke kleuren zijn belangrijk voor het maken van kleine hoekjes met weelderig bloeiende bloemen. Hierdoor krijg je een huis vol passie en romantiek!

Een warm en uitbundig kleurenpalet met een veelvoud aan roze, rood en oranjetinten maakt deze trend levendig en gepassioneerd. De accessoires zijn over het algemeen natuurlijk. Denk aan decoratieve tegels, mozaïek, gekleurd en gevlochten riet en raffia, textiel met rafels, ruches en franjes. Ook geverfd hout en smeedijzer met decoratieve patronen geven deze trend de juiste look!