Het Wevershuisje  gaat weer van start met een marktje.
Het Wevershuisje gaat weer van start met een marktje. Foto:

Repair Café Noaberhoes

Almelo - De vrijwilligers van Repair Café Windmolenbroek staan op vrijdag 26 mei van 12.30 tot 15.30 uur weer klaar in het Noaberhoes aan de Gors 4 te Almelo. Vanaf 12.30 uur kunnen reparaties worden ingebracht. ''Terwijl de reparateurs zich over de problemen buigen, kunnen de klanten genieten van een kopje koffie of thee, een gezellig praatje maken of een krant of tijdschrift lezen'', aldus Siny Smit.

Almeloërs pokerfinale

Almelo - Jos Fieten, Machel Boddeman en Leroy Hofte uit Almelo hebben de finale van het Open Nederlands Kampioenschap Poker gehaald. De finale ONK Poker is zaterdag 8 en zondag 9 juli in Nijkerk.

Wevershuisje van start

Almelo - Bij het Wevershuisje gaat zaterdag 27 mei een nieuw seizoen van start met de verkoop van onbespoten groenten en fruit, soep en honing. ''Trudy en Peter Koopman hebben naast hun woonhuis een groente- en fruitkwekerij. Hier wordt alles onbespoten opgekweekt en geoogst voor de thuisverkoop en de zaterdagse natuurmarkten. We hebben nu ook de beschikking over biologische honing. In de zelfpluktuin kan ieder zelf bessen, peren en appels oogsten.'' Open op 27 mei, 10 en 24 juni, 8 en 22 juli, 12 en, 26 augustus, 9 september en 14 oktober.