Status Quotes speelt op HobNob.
Status Quotes speelt op HobNob. Foto:

Lezing Nieuwe Liefde

Almelo - De Nieuwe Liefde presenteert op zaterdag 18 maart in Hof 88 een lezing van Ronald Hünneman, 'Een onstilbare behoefte aan sympathie'. ''In deze lezing zal dieper op de theorie van Darwin worden ingegaan en op de gevolgen die zijn theorie heeft voor de wijze waarop maatschappelijke en ethische vraagstukken moeten worden onderzocht. Het programma duurt van 18.00 tot circa 19.30 uur. Vanaf 17.30 uur is de inloop. Na afloop kunt u gebruik maken van een informele nazit met een smakelijke maaltijd.'' Entree 10 euro, maaltijd 15 euro. Aanmelden DeNieuweLiefdeAlmelo@gmaill.com..

Walking Football

Almelo - In het stadion van Heracles wordt op woensdag 29 maart het eerste officiële walking football toernooi voor dames (40+) gehouden. "Heracles is al sinds 2020 de grote stimulator van dames walking football'', zegt Huib Rouwenhorst van RegioNetwerk Walking Football Tukkerland. De Heracles walking football cup voor heren is op 5 april. 

Status op HobNob

Almelo - De band Status Quotes met Toon Eppink is geboekt voor het HobNob Festivall op zaterdag 1 juli in het Schelfhorstpark, zo meldt André Tuller. "Dé beste Status Quo tribute band die het Westelijk halfrond rijk is.''